Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei: „Nu voi lăsa sacrificiul acestui ÎNGER să fie în van. Cer MAI și DIICOT să înceapă un război total”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei: „Nu voi lăsa sacrificiul acestui ÎNGER să fie în van. Cer MAI și DIICOT să înceapă un război total”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei: „Nu voi lăsa sacrificiul acestui ÎNGER să fie în van. Cer MAI și DIICOT să înceapă un război total”
de S.T.    |    07 Aug 2019   •   11:48

Alexandru Cumpănașu solicită MAI și DIICOT să înceapă UN RĂZBOI total împotriva crimei organizate.

„#112vreausatraiesc. Dupa discutia de ieri cu parintii am hotarat impreuna ca Alexandra este VIE pana cand trupul ei viu sau nu va apare si atata timp cat in sufletul nostru vom SIMTI ca este vie. Asa ca va rugam daca veti face rugaciuni pt EA sa o faceti la vii nu la morti!. Oameni minunati si buni, dupa 12 zile de cand Alexandra a disparut si in ciuda tuturor dovezilor de increngaturi intre clanurile mafiote si politie, parchet, politicieni NU a fost arestat 1 clan din Caracal sau alta parte. Fratilor UNUL!

Prin urmare propun fie desfiintarea DIICOT si Brigazii de Combatere a Crimei Organizate din IGPR fie arestarea in toate judetele tarii a unui clan in fiecare zi.

Lupta si curajul Alexandrei pt supravietuire care ne va bantui multe zile viata ne va aduce in fiecare zi aminte de aceste clanuri, retele, grupari care rapesc si omoara copii dar nu sunt deranjati de nimeni.

Nu voi lasa sacrificiul acestui INGER sa fie in van. Cer MAI si DIICOT sa-si reabiliteze imaginea nu prin vorbe ci prin fapte si sa inceapa UN RAZBOI total impotriva crimei organizate. In fiecare zi sa vedem ca dispare din fiecare comunitate cate un grup infractional. Este singura lor sansa de reabillitare si redobandire a increderii noastre. Altfel, simple rotatii de cadre si vorbe goale alaturi de comisii care sa ingroape adevarul ii vor distruge din temelii ca institutii. In al doilea rand, PARLAMENTARII de Olt nu stiu nimic de vreun clan!.... Am un sfat pt ei sa se abtina pt ca asa cum a dovedit jurnalista Sorina Matei vor apare documente si nu barfe nu ca ii cunosc ci ca le-au incredintat bunuri ale institutiilor locale. Veti afla multe in perioada urmatoare. In al treilea rand NU ma las pana cand TOATA reteaua care a rapit-o si maltratat-o pe Alexandra nu va fi prinsa!. Teoria psihopatului singuratic nu o voi crede niciodata”, a scris Alexandru Cumpănașu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Citiți și:

Avocatul familiei Luizei: „Se fac presiuni, nu pot intra la cercetare”

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close