Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare: Încurajez cât mai mulți români să se vaccineze

Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare: Încurajez cât mai mulți români să se vaccineze

Și ministrul Finanțelor s-a vaccinat miercuri, la Spitalul Militar ”Dr. Carol Davila” din București, imediat după vicepremierii Kelemen Hunor și Dan Barna. Într-o postare ulterioară pe contul său de socializare, Alexandru Nazare a încurajat oamenii să recurgă la această metodă pentru a putea reveni la o viață normală.

Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare: Încurajez cât mai mulți români să se vaccineze
de Georgiana Adam    |    20 Ian 2021   •   15:10

"Vaccinul împotriva Covid-19 este soluția pe care o așteptam de multa vreme și șansa noastră de a reveni la o viață normală.
Astăzi m-am vaccinat împotriva Covid-19. Totul a fost simplu, sigur și rapid. Am plecat cu speranța că ne vom recâștiga dreptul dreptul la o viață normală alături de toți cei dragi, fără teama acestui virus", a notat ministrul Finanțelor. 

Alexandru Nazare și-a exprimat totodată încrederea în cadrele medicale și specialiștii din prima linie a luptei împotriva pandemiei. 

"Am încredere în medici, cercetători și specialiști și încurajez cât mai mulți români să se vaccineze. Doar împreună, cu responsabilitate și grijă față de ceilalți vom reuși să scăpăm de pandemie".

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a făcut senzaţie, miercuri, la centrul de vaccinare împotriva COVID-19

Cămaşa cu care oficialul a venit la Spitalul Militar avea un fel de "fereastră" pe mânecă, la braţul stâng, astfel că peticul prins cu arici poate fi dat jos, fără să mai fie nevoie ca ministrul să se dezbrace de bluză. 

×
Subiecte în articol: PNL Alexandru Nazare
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close