Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, a semnat contractele pentru trei noi spitale în Arad şi Timiş

Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, a semnat contractele pentru trei noi spitale în Arad şi Timiş

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a participat astăzi la Timișoara la semnarea contractelor de finanțare prin PNRR pentru pentru infrastructura spitalicească nouă în județele Timiș și Arad.

Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, a semnat contractele pentru trei noi spitale în Arad şi Timiş
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    30 Mar 2023   •   13:43

Este vorba de contracte de finanțare pentru Institutul Regional de Oncologie Timișoara, Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj (construire spital și funcțiuni conexe) și construcția de secții de obstetrică și ginecologie, neonatologie, chirurgie pediatrică și pediatrie, în Arad.

Alexandru Rafila a anunțat că valoarea celor trei contracte se ridică la 2,5 miliarde de lei, din care jumătate pentru Institutul de Oncologie, iar restul pentru celelalte două obiective.

Ministrul Sănătății a mai semnat recent la Târgu Mureș contractul de finanțare din PNRR pentru patru noi unități sanitare din zona Transilvaniei.

Citeşte şi: Alexandru Rafila pune piatra de temelie pentru construcția şi modernizarea a patru noi spitale în Transilvania

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close