Antena 3 CNN Actualitate Alin Cocoş, audiat la DNA. Este aşteptat şi Dorin Cocoş

Alin Cocoş, audiat la DNA. Este aşteptat şi Dorin Cocoş

Alin Cocoş, audiat la DNA. Este aşteptat şi Dorin Cocoş
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    08 Apr 2015   •   11:38

Alin Cocoş, fiul lui Dorin Cocoş, a ajuns miercuri dimineaţă la sediul DNA, însoţit de avocatul său. Tot acolo va veni şi Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea. Cei doi membria ai familiei Cocoş vor fu audiaţi într-un dosar disjuns din dosarul Bica 2.

Şi Elena Udrea este audiată astăzi la cerere la DNA, dar în dosarul Gala Bute, în urma unei solicitări depuse de ea pe 2 martie.

AGLOMERAŢIE mare, la DNA. Oamenii stau la coadă să intre la audieri

Alina Bica, Dorin şi Alin Cocoş, precum şi Ionuţ Florentin Mihăilescu rămân în arest preventiv în dosarul "Bica 2", a decis definitiv, pe 6 februarie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Dorin Cocoş este acuzat de trafic de influenţă şi dare de mită, iar fiul acestuia, Alin Cocoş, de complicitate la trafic de influenţă şi complicitate la dare de mită.
 
Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi favorizarea făptuitorului, iar Ionuţ Florentin Mihăilescu (fost consilier al Alinei Bica) este acuzat de complicitate la luare de mită.


 

×
Subiecte în articol: Dorin Cocos Alin Cocos
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close