Antena 3 CNN Actualitate "Am auzit țipetele, dar nu am intrat în camera lor“. Cum putea fi salvată Alina, fata ucisă în Mangalia. Mărturie cumplită

"Am auzit țipetele, dar nu am intrat în camera lor“. Cum putea fi salvată Alina, fata ucisă în Mangalia. Mărturie cumplită

În timp ce Alina își trăia ultimele clipe doi băieți care i-au auzit țipetele au venit la ușa unde Loredana își înjunghiase prietena cea mai bună.

"Am auzit țipetele, dar nu am intrat în camera lor“. Cum putea fi salvată Alina, fata ucisă în Mangalia. Mărturie cumplită
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Aug 2023   •   22:41

Colegii de serviciu ai fetelor discută cu îngrijorare despre evenimentele din camera numerotată cu 17.

În intervalul de timp dintre sâmbătă și duminică, în jurul orei 3 dimineața, cei doi tineri care erau cazați în camera din față au fost martorii unor strigăte înfiorătoare ce proveneau din întunecata cameră cu numărul 17.

Cunoscându-le pe Alina Elena Ciobanu și pe Loredana Atanăsoaie din interacțiunile zilnice la locul de muncă, acești doi tineri au ales să înfrunte ora târzie și să investigheze situația cu speranța de a înțelege ce se petrece.

“Am bătut la ușa și ne-au spus că dorm. Adică doar una dintre ele a răspuns, am auzit doar o voce, așa că ne-am dus să ne culcăm, a fost liniște, până dimineața” au declarat tinerii, care acum regreta amarnic că nu au intrat în camera unde Alina își trăia ultimele clipe, însă nici prin cap nu le-a trecut că s-a întâmplat ceva atât de grav.

Citește și: El este Sergiu, iubitul fetei ucise în Mangalia de prietena sa, pentru care s-ar fi certat cele două tinere în noaptea crimei

Intervenția lor, ar fi putut face, poate, diferență dintre viață și moarte pentru Alina, ținând cont de faptul că Loredana avea să declare ulterior că Alina a agonizat 30 de minute, înainte să își dea sufletul.

A doua zi, totul părea să fie normal, povestesc colegii, cu excepția faptului că nu au mai văzut-o pe Alina

“Eram obișnuiți că dimineața să o găsim în fata hotelului, ori mătura, ori o găseam la o pauza de țigară.

Loredana însă, a venit la masa, s-a comportat normal.  S-a dus la munca,  vorbea cu fetele că deobicei” au mai povestit băieții.

Duminică, la ora 11, toată situația a devenit publică

Conducerea hotelului unde lucrau cele două prietene a început să se îngrijoreze în legătură cu absența Alinei, iar în același timp, polițiștii, care luaseră în considerare varianta că fata găsită adăpostită sub o bancă să fi fost cineva care activa sezonier pe litoral, și au intrat în acțiune.

La acea vreme, colegii de muncă au aflat și ei ce s-a întâmplat cu Alina, iar Loredana a devenit imediat una dintre persoanele suspectate de crimă.

Toate încercările ei de a furniza un alibi s-au soldat cu eșec

Ea comunicase cu Sergiu, iubitul Alinei, prin telefon și îi mărturisise că a pus capăt relației și că nu mai are sentimente pentru el.

De asemenea, Loredana a pretins că Alina plecase din camera de hotel către Vaslui.

Mesajele trimise de pe telefonul victimei către Sergiu, în numele Alinei, indicau că ea l-ar fi înșelat și îi sugera să își găsească pe cineva mai potrivit Adevărul.ro

 

×
Subiecte în articol: Alina mangalia crima
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close