Antena 3 CNN Actualitate Altă pană de curent în Bucureşti. Mai multe cartiere, pe întuneric. Lumina revine în jurul orei 23.20

Altă pană de curent în Bucureşti. Mai multe cartiere, pe întuneric. Lumina revine în jurul orei 23.20

Altă pană de curent în Bucureşti. Mai multe cartiere, pe întuneric. Lumina revine în jurul orei 23.20
Sursa foto: Foto: chowrangi.com
de M.Z.    |    16 Feb 2012   •   20:09
Update 20.40 - Alimentarea cu energie eletrică se estimează că va fi reluată în jurul orei 23.20, în zona CFR Progresul şi în jurul orei 22.30 în cartierul Cotroceni, potrivit Mediafax.

În zona Auchan Titan - Bulevardul 1 Decembrie 1918 se estimează că alimentarea cu energie eletrică va fi reluată la ora 21.00.

În zona Pieţei Ferentari, alimentarea va fi reluată în jurul orei 21.00.

În sectorul 2, sunt afectate până la 21.30 strada Doamna Ghica şi respectiv până la 23.30 imobilele de pe strada Popa Soare.



O nouă avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică s-a produs, joi seara, în Bucureşti. Sunt afectate mai multe cartiere. Printre zonele afectate sunt Eroilor, Cotroceni, Ferentari.

Energia electrică va reveni, în funcţie de zonă, după ora 21.00.

Zonele respective au rămas fără energie electrică din cauza unei avarii la instalaţiile Transelectrica.

Incidentul vine după ce, cu numai o seară înainte, aproape jumătate din Bucureşti a rămas fără energie electrică. O pană de curent s-a produs miercuri seară în partea de nord-est a Capitalei, fiind afectate zonele Titan, Obor, Pipera şi Timpuri Noi, în urma unei avarii în instalaţiile Transelectrica.
 









×
Subiecte în articol: lumina curent pana de curent cartiere
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close