Antena 3 CNN Actualitate Amenda uriașă pe care a primit-o un bărbat, după ce a fost prins aruncând deșeuri pe un teren din Ilfov

Amenda uriașă pe care a primit-o un bărbat, după ce a fost prins aruncând deșeuri pe un teren din Ilfov

Un bărbat a fost amendat, după ce a fost prins în flagrant când descărca gunoaie provenite din construcţii pe un teren din Dărăşti, judeţul Ilfov.

Amenda uriașă pe care a primit-o un bărbat, după ce a fost prins aruncând deșeuri pe un teren din Ilfov
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Aug 2023   •   13:52

”La data de 17 august a.c., în jurul orei 14:00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii rutieri din Măgurele au depistat un conducător auto, în timp ce descărca deşeuri provenite din construcţii şi demolări, pe un teren extravilan, din zona localităţii Dărăşti, judeţul Ilfov.

La solicitarea organelor de poliţie, conducătorul auto nu a putut prezenta documentele privind încărcarea/ descărcarea deşeurilor”, anunţă, vineri, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că deşeurile au fost reîncărcate în autoutilitară şi descărcate la groapa de gunoi din localitatea Vidra.

”În cadrul activităţilor, poliţiştii au procedat la confiscarea autoutilitarei, respective. De asemenea, poliţiştii din Măgurele l-au sancţionat contravenţional pe conducătorul auto, conform art. 25 al. 2 din H.G. 1061/2008, cu amendă în valoare de 15.000 de lei”, amain transmis Poliţia.

Citește și: Tânăr din Craiova, prins în flagrant de DIICOT când vindea peste jumătate de kilogram de droguri 

×
Subiecte în articol: deșeuri construcții amenda gunoaie Ilfov
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close