Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr din Craiova, prins în flagrant de DIICOT când vindea peste jumătate de kilogram de droguri

Tânăr din Craiova, prins în flagrant de DIICOT când vindea peste jumătate de kilogram de droguri

Un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Craiova, a fost prins în flagrant delict în timp ce încerca să vândă peste 600 de grame de cannabis.

Tânăr din Craiova, prins în flagrant de DIICOT când vindea peste jumătate de kilogram de droguri
Sursa foto: DIICOT I Poliția Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Aug 2023   •   13:23

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Craiova, au prins, joi, în flagrant delict, un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Craiova, care ar fi pus în vânzare peste 600 de grame de cannabis, pentru 16.400 de lei.

"De asemenea, în autoturismul său au fost descoperite și ridicate mai multe recipiente și un cântar electronic de precizie, toate purtând urme de materie vegetală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Craiova, în urma căruia au fost descoperite și ridicate o altă cantitate de cannabis și 3.850 de lei.

Din cercetările efectuate a rezultat că, pe parcursul lunii august 2023, bănuitul ar fi comercializat, în mod repetat, diferite cantități de cannabis către consumatori din municipiului Craiova”, anunță DIICOT.

Citește și: "Când stai în poziție de drepți la 40 de grade, ai toate șansele să cazi. Și vă mai plângeți că nu mai vin tinerii la școlile de miliție”. O fostă polițistă își atacă dur foștii șefi 

Tânărul a fost condus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T – S.T. Craiova a dispus reținerea, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Vineri el va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: Craiova dealeri de droguri cannabis
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close