Antena 3 CNN Actualitate Amendamentul care stopează creșterile de taxe și impozite în 2024 a fost adoptat de Comisiile de buget-finanțe

Amendamentul care stopează creșterile de taxe și impozite în 2024 a fost adoptat de Comisiile de buget-finanțe

Deputatul liberal Florin Roman a anunțat luni că amendamentul PNL care stopează creșterea de taxe și impozite în 2024 a fost adoptat.

Amendamentul care stopează creșterile de taxe și impozite în 2024 a fost adoptat de Comisiile de buget-finanțe
Sursa foto: Facebook I Florin Roman
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Dec 2023   •   17:22

Amendamentul a fost analizat în cadrul dezbaterilor din Parlament despre proiectul legii bugetului pe 2024.

"Am depus un amendament extrem de important, modificăm art 80, clarificăm explicit că nu vom avea majorări de taxe și impozite, că nu vor fi scoase excepții.

Este decizia politică PNL luată în forurile statutare. Am venit cu acest amendament susținut de ministrul Boloș și va deveni literă de lege.

Stabilim taxe și impozite prin lege, tot prin lege stabilim că nu creștem aceste taxe. Venim și întărim cele spuse, pentru că am constatat că uneori e o diferență de la vorbe la fapte.

Citește și: Angajații români care vor pierde voucherele și sporurile din 2024. Schimbarea din lege care aduce bani mai puțini pentru unii salariați

Am o problemă cu cei care ne-au obligat să facem aceste majorări de taxe care au fost și în luna octombrie, rezultatul unor jaloane din PNRR”, a declarat Florin Roman în Parlament.

Deputatul liberal mai susține că amendamentul este împotriva USR.

"Acest amendament este împotriva USR, partidul care a impus taxe noi”, a precizat Roman.

?? Am depus cel mai important amendament la legea bugetului de stat, prin care noi, PNL transformăm în litera de lege...

Publicată de Florin Roman pe Luni, 18 decembrie 2023

×
Subiecte în articol: amendament creşteri taxe
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close