Antena 3 CNN Actualitate Ana Maria Bucura, muza lui Karl Lagerfeld, voluntariat pentru a ajuta copiii din spitalele de stat românești

Ana Maria Bucura, muza lui Karl Lagerfeld, voluntariat pentru a ajuta copiii din spitalele de stat românești

„Ajutându-ne unii pe alții zi de zi putem crea o lume mai bună”, este crezul uneia dintre cele mai frumoase femei din România, modelul Ana Maria Bucura.

Ana Maria Bucura, muza lui Karl Lagerfeld, voluntariat pentru a ajuta copiii din spitalele de stat românești
Sursa foto: Facebook/Ana Maria Bucura
de Diana Dragotescu    |    10 Sep 2020   •   12:00

După ani de zile petrecuți în Paris, unde a fost numită muza designerului casei Chanel, Karl Lagerfeld, Ana Maria s-a întors de câțiva ani în România și și-a propus să facă mai ușoară și mai frumoasă viața copiilor internați în spitalele de stat.

A înfințat asociația „Magic Wings” și împreună cu voluntarii și-a propus să doteze secțiile spitalelor cu echipamente medicale de ultimă generație, astfel încât cei mici să beneficieze de  un disgnostic corect și rapid și de intervenții medicale la standarde euriopene. Primii pași au fost deja făcuți, multe saloane de spital fiind acum mult mai primitoare pentru micii pacienți 

Ana Maria Bucura, fondatoarea acociației „Magic Wings”

Ana Maria Bucura a vorbit la Antena 3 despre cum a luat naștere acest proiect și cum sunt cei mici ajutați de asociația pe care a înfințat-o. 

„Asociația este un proiect de suflet și am vrut să continui activitatea mea de voluntariat din ultimii cinci ani. Ne propunem să participăm împreeună la reabilitarea, dotarea și modernizarea secțiilor din sitalele publice pentru copii. Am luat saltele, aparate de aer condiționat, acum refacem bucătăria, am luat laptopuri, imprimante. Cei care vor să participe sunt invitați. Informații se gsesc pe siteul nostru, pe Instagram sau Facebook.

Medicii sunt foarte deschiși și foarte fericiți, e o comunicare foarte bună, sunt dornici să ajute. Am întâlnit și copii, am făcut teatre, am oferit cadouri. Au fost momente foarte emoționante. În proiectele pe care le demarez, iau în calcul ce vede și fetița mea și cum vreau să o educ. Este foarte empatică, înțelege norcul pe care ea îl are”, a povestit Ana Maria la „Eroul Zilei”.  

Ana Maria Bucura, muza lui Karl Lagerfeld, voluntariat pentru a ajuta copiii din spitalele de stat românești

×
Subiecte în articol: Ana Maria Bucura Eroul Zilei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close