x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

ANAF, cercetată de DNA pentru o sumă astronomică

de 21 Feb 2016   •   17:27
Curtea de Conturi din Români a publicat, recent, un raport cu lista celor 700 de sesizări făcute de instituție pentru prejudicii uriașe. Pe lista aceasta, pe lângă Hidroelectrica, CNADNR sau RADET, se află chiar Fiscul. Suma prejudiciului trecută în dreptul ANAF este de 1,2 miliarde de lei.
 
Documentul a fost prezentat de Adrian Ursu, duminică, la emisiunea Secvențial, de la Antena 3.

Șocul cel mare vine de la suma trecută în dreptul prejudiciului ANAF: 1,2 miliarde lei, adică circa 300 de milioane de euro.
 
”Eu nu am mai văzut până cum așa ceva, aproximativ 1,2 mld lei, adică spre 300 mil euro, prejudiciul pentru care a fost sesizată DNA în legătură cu ANAF Ilfov”, a comentat Adrian Ursu.


 
Potrivit moderatorului emisiunii Secvențial, suma aceasta este înregistrată în aprilie 2014 și nu se știe dacă până acum prejudiciul a mai crescut sau nu.
 
Mai mult, ”în dreptul ei, e trecută o infracțiune de abuz. ANAF nu ar trebui să fie garantul corectitudinii?”, s-a întrebat Adrian Ursu.
 
Adina Anghelescu: E cel mai mare prejudicu pe care l-am văzut până acum
 
”Este cel mai mare prejudicu pe care l-am văzut până acum”, a spus și Adina Anghelescu, jurnalist Antena 3 acreditat pe justiție.
 
”Și atunci pentru ce să avem în continuarea acelșai șef la DNA? Că Laura Codruța Kovesi e lăudată mereu”, a spus și Răzvan Savaliuc, redactor luju.ro.

Mihai Gâdea a anunțat luni, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate 
 
 
 
sati