Antena 3 Actualitate Antena 3 și Antena 1, ordin de evacuare. Emisia este amenințată

Antena 3 și Antena 1, ordin de evacuare. Emisia este amenințată

15 Feb 2016   •   17:06
ANAF vrea evacuarea Antena 3 în cinci zile, astfel că emisia Antena 3 este în pericol, pentru că un întreg post de televiziune nu se poate muta în mai puțin de o săptămână.
 
Emisia Antena 3 este amenințată, a anunțat Alessandra Stoicescu, luni, la emisiunea 100 de minute. ”ANAF și-a trimis agenții să ne scoată din sediu”, a spus Stoicescu.

”Dispuneți o decizie, să plătim chirie sau dați-ne un termen rezonabil în care să ne mutăm”, a solicitat directorul Antena 3, Mihai Gâdea.

”Inspectorii ANAF ne-au spus că avem 5 zile să părăsim aceste clădiri”, a mai spus Mihai Gâdea, care a completat că o televiziune nu se poate muta în mai puțin de o săptămână.

Jurnaliștii Antena 3 spun că aceasta este o ”execuție”, și nu o executare.

”Niște trupe ANAF au ajuns simultan la mai multe sedii ale Antenei. (...) Juriștii noștri au încercat să poarte un dialog cu ANAF. Impresia mea a fost și este că avem de-a face cu o executare silită. S-ar putea să fie o formă pusă la cale de închidere a acestui post de televiziune”, a atras atenția Mihai Gâdea.


Comunicatul ANAF

Imobilele în care își desfășoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 și Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile lucrătoare, în urma notificării primite, luni, de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București.

 

Dosarul Telepatia
 
 
 
Documentele arată că una dintre clădirile puse sub sechestru în acest proces, „Turnul Intact Media Group” din strada Gârlei, numărul 1, a fost cumpărată de Grivco SRL la data de 15.06.1999. Dacă această clădire a fost cumpărată în 1999, cum poate fi fructul unei infracţiuni care ar fi fost comisă în 2003? Aceasta a fost întrebarea pe care Mihai Gâdea a adresat-o publicului. 

Citiți și:
 
Mihai Gâdea: Ne-au spus că avem numai cinci zile să părăsim toate aceste clădiri

Adrian Ursu: Este punerea în aplicare a unui plan care exista demult. Vom emite aşa cum vom putea

Avocatul Alice Drăghici: Statul vrea să vă închidă emisia, e cât se poate de clar

Mircea Badea: Este o execuție. Nicio televiziune de pe lumea asta nu se poate muta în cinci zile

Alessandra Stoicescu: Trăim orele în care suntem amenințați că nu ne veți mai vedea de acum înainte

Radu Tudor: E un abuz inimaginabil într-un stat de drept
 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close