Antena 3 CNN Actualitate ANALIZĂ: De ce l-au votat americanii pe Donald Trump

ANALIZĂ: De ce l-au votat americanii pe Donald Trump

ANALIZĂ: De ce l-au votat americanii pe Donald Trump
Sursa foto: Foto: Facebook/Donald Trump
09 Noi 2016   •   09:57

REZULTATE ALEGERI SUA. America a optat să nu mai continue pe calea creşterii economice lente, a taxelor mari, a reglementărilor împovărătoare şi a slăbiciunii militare, potrivit unei analize publicate de MarketWatch, citată de news.ro.

Mulţi oameni spun că Donald Trump este un alt fel de republican. Este adevărat că nu este un politican de carieră şi nu are limbajul dublu al politicienilor, dar majoritatea poziţiilor sale se înscriu în linia tradiţională a republicanilor.

Pe lângă faptul că propune taxe mai mici şi reformarea reglementărilor, Donald Trump este în favoarea opţiunilor şcolare, a dezvoltării energetice, respinge Obamacare, vrea reglementarea mai strictă a imigraţiei şi întărirea acordurilor comerciale.

Trump a cucerit America pentru că politicile sale vor îmbunătăţi economia şi poziţia SUA în lume. În plus, Trump recunoaşte pericolele reprezentate de islam şi va întări armata americană. El ar reduce taxele şi reglementările costisitoare.

Sigur, preşedinţii americani sunt constrânşi de Congres. Legislaţia fiscală porneşte din Camera Reprezentanţilor şi trebuie să fie aprobată de Senat, înainte de a fi promulgată de preşedinte.

REZULTATE ALEGERI SUA. Donald Trump, noul președinte al Statelor Unite ale Americii

Republicanul Donald Trump şochează întreaga lume şi devine noul preşedinte al Statelor Unite, conform estimărilor agenţiei Associated Press, citate miercuri de DPA şi Reuters.

Trump şi-a asigurat cele 270 de voturi în Colegiul Electoral necesare pentru a câştiga preşedinţia, învingând-o pe democrata Hillary Clinton, care era considerată favorită înaintea votului de marţi, potrivit agenţiilor de presă. 

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump Alegeri SUA
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close