Antena 3 CNN Actualitate Anastasia Soare și familia ei, la Sinteza Zilei. Povești fabuloase de succes, ambiție și curaj

Anastasia Soare și familia ei, la Sinteza Zilei. Povești fabuloase de succes, ambiție și curaj

Anastasia Soare și familia ei, la Sinteza Zilei. Povești fabuloase de succes, ambiție și curaj
06 Oct 2019   •   22:06

Mihai Gâdea și Mircea Badea au adus, în premieră într-o emisiune televizată, familia Anastasiei Soare, cea mai bogată româncă din lume.

Invitată în ediția de duminică a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, Anastasia Soare a venit însoțită de mama și de sora ei.

”E foarte important pentru mama”, a spus Anastasia Soare.

În ciuda succesului ei uriaș, Anastasia Soare mărturisește că mama ei încă îi cere des să nu mai fie modestă și să le spună și rudelor din România cât este de faimoasă.

„Am mai dat interviuri, dar niciodată cu mama. Și, în mod special, ea iubește emisiunea dumneavoastră”, a mai spus Anastasia Soare.

Afacerea pe care o avea mama Anastasiei Soare în România

„Mi-a plăcut tare mult croitoria. Soțul făcea haine bărbătești și eu făceam haine de damă”, a povestit mama Anastasiei Soare, care a învățat de mică să se descurce și să câștige bani ca să supraviețuiască comunismului.

Cornelia, sora Anastasiei Soare: Am luat-o de jos, am spălat WC-uri.Trebuia să supravieţuiesc

O poveste de viață la fel de fascinantă are și sora Anastasiei, Cornelia, care a plecat în Austria, tot în 1989, împreună cu fiica ei, la acea vreme în vârstă de 7 ani, deși nu cunoștea limba germană.

 ”Stiind limba poți să spui cine ești”, a spus Cornelia, la Antena 3, care a povestit că a pornit cu munca de jos în Austria ca să supraviețuiască.

„Noaptea călcam rufe și învățam germana. (...) Nici nu mi-am dat seama că e greu. Eu voiam doar să supraviețuiesc și să ajung măcar la ce am avut în România. Altceva nu mă interesa. Nu mă puteam întoarce înapoi. Eu am pierdut tot aici. Am lucrat în turism. Era comunism. Mi-a fost frică să mă întorc. Următoarea etapă a fost când am învățat limba. A fost vital pentru mine. Știind limba poți să spui cine ești. Este foarte important. După ce am învățat limba am fost conștientă că o să fiu șefa restaurantelor în care munceam (...) Ceea ce mi-a dat putere a fost copilul. Să îi ofer un viitor. Dacă tot am făcut pasul asta și am pierdut tot, măcar să-i ofer un viitor. (...) Nu mi-a fost rușine de muncă. Am știut din prima zi în care am spălat WC-urile în cafeneaua aceea că eu o voi conduce într-o zi. (...) Mi-am luat cetățenia după cinci ani petrecuți în Austria”, a povestit Cornelia.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close