Antena 3 CNN Actualitate Anchetă la blocul mistuit de flăcări după incendiul din Bucureşti | Oamenii au intrat în casele devastate

Anchetă la blocul mistuit de flăcări după incendiul din Bucureşti | Oamenii au intrat în casele devastate

Polițiștii și procurorii fac cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs incendiul din blocul cu 10 etaje din Ferentari.

Anchetă la blocul mistuit de flăcări după incendiul din Bucureşti | Oamenii au intrat în casele devastate
Sursa foto: ISU Bucureşti-Ilfov
de Mara Maer    |    15 Mai 2022   •   10:10

Poliția Capitalei a transmis, astăzi, faptul că ce fac cercetări în cazul incendiului din blocul de pe strada Baciului, din sectorul 5 al Capitalei.

"Urmare a incendiului produs ieri, 14 mai 2022, la un imobil de 10 etaje situat pe strada Baciului, sector 5, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", anunță Poliția Capitalei.

În urma incendiului izbucnit seara trecută în Sectorul 5 al Capitalei au ieșit din apartamente 112 persoane, iar alte 11 au fost evacuate, spun reprezentanții ISU București - Ilfov.

Opt persoane sunt evaluate din punct de vedere medical și două au fost transportate la spital.

Focul a izbucnit de la etajul 2 și s-a propagat până la etajul 10 în zona balcoanelor bucătăriilor.

×
Subiecte în articol: incendiu Bucuresti Ferentari
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close