Antena 3 Actualitate Dezvăluiri exclusive din ancheta crimelor de la Oneşti. Sindicatul Europol: "Poliţia minte!"

Dezvăluiri exclusive din ancheta crimelor de la Oneşti. Sindicatul Europol: "Poliţia minte!"

de Georgiana Adam    |    02 Mar 2021   •   17:17
Dezvăluiri exclusive din ancheta crimelor de la Oneşti. Sindicatul Europol: "Poliţia minte!" Facebook / Poliția Română

Reprezentanții Poliției au susținut, marţi o declarație de presă în care au anunțat primele concluzii ale verificărilor în cazul de la Onești, unde doi muncitori au fost sechestrați și uciși de un bărbat. În replică, Ioan Cănărău vicepreşedintele Sindicatului Europol a declarat în exclusivitate la Antena 3 că Poliţia minte şi încearcă să ne înşele.

Reprezentanţii Poliţiei au declarat că totul a decurs confom procedurilor pnă în jurul orei 16.55 când s-a produs un declic.

”Am observat mișcarea agresorului și a unui ostatic în balconul apartamentului, am auzit țipete, am avut indicii clare că acolo s-a produs o agresiune”, a mai spus negociatorul.

În replică, Ioan Cănărău vicepreşedintele Sindicatului Europol a declarat în exclusivitate la Antena 3 că Poliţia minte şi încearcă să ne înşele.

"Eu personal sunt extrem de revoltat de ce am văzut și ce am auzit la conferința de presă a celor din conducerea Inspectoratului General al Poliției Române.

Încearcă să ne mintă pe noi, să vă mintă pe dumneavoastră. Ei au încercat să ne înșele, nu inteligent, și voi demonstra că au greșit și ne-au mințit.

La un moment dat spune unul dintre invitați că geamurile erau murdare la balcon. Vedeți și dumneavoastră în imagini că geamurile nu erau murdare și nu erau copaci cu frunze stufoase în fața blocului ca să împiedice o eventuală acţiune cu o puşcă lunetă. 

Trebuie să vă spun că în niciun Inspectorat de Poliție Română nu avem o lunetă care poate fi folosită la astfel de evenimente. Ce au poliţiştii în dotare sunt vechi și nu mai pot fi folosite. Nu aveau cu ce să tragă în infractor", a spus vicepreşedintele Sindicatului Europol.

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close