Antena 3 CNN Actualitate Anchetatorii iau în calcul ipoteza că şeful traficanţilor de ţigări, Cosmin Mladin, ar fi fugit din ţară

Anchetatorii iau în calcul ipoteza că şeful traficanţilor de ţigări, Cosmin Mladin, ar fi fugit din ţară

Presupusul lider al traficanţilor de ţigări din Arad, Cosmin Mladin, a fost urmărit pe autostrada Arad - Timişoara, dar la un moment dat, cei care îl filau l-au pierdut din vedere.

Anchetatorii iau în calcul ipoteza că şeful traficanţilor de ţigări, Cosmin Mladin, ar fi fugit din ţară
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    14 Iul 2021   •   09:04

Anchetatorii iau in calcul ipoteza ca şeful traficanţilor de ţigări să fi fugit din ţară.

Cosmin Mladin nu a fost găsit nici până miercuri dimineaţă.

Până acum, 14 oameni au fost reţinuţi, după audierile de la DIICOT, în dosarul reţelei internaţionale de traficanţi de ţigări. 

Şeful traficanţilor din Arad, Cosmin Mladin, s-a făcut nevăzut cu două ore înainte ca trupele speciale să descindă la reşedinţa lui

Cosmin Mladin nu a fost găsit nici până la această oră, deşi multe efective îl caută.

În noaptea de dinaintea percheziţiilor, Mladin s-a plimbat prin oraş şi pe la două baruri, a venit acasă, a lăsat maşina Ferrari, apoi a luat un alt autoturism şi s-a făcut nevăzut.

Din această cauză, se ia în calcul varianta ca acesta să fi fugit din ţară.

Pe numele său, a fost emis un mandat de aducere, el trebuind să ajungă la audieri la DIICOT.

14 persoane reținute, după audierile-maraton de la DIICOT, în dosarul traficului de țigări. Cosmin Mladin, liderul rețelei, încă nu a fost găsit

14 oameni au fost reţinuţi, până acum, după audierile-maraton de la DIICOT, în dosarul reţelei internaţionale de traficanţi de ţigări, iar audierile încă nu s-au încheiat. 

Operaţiunea gigant, corodonată de la Bucureşti, a fost secretă pentru poliţiştii din Arad. Chiar şi aşa, liderul traficanţilor a dispărut cu două ore înainte ca trupele speciale să descindă în locuinţa sa.

Şeful traficanţilor din Arad, Cosmin Mladin, s-a făcut nevăzut cu două ore înainte ca trupele speciale să-i descindă la reşedinţă.

×
Subiecte în articol: Cosmin Mladin
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close