Antena 3 CNN Actualitate Reacţia Andreei Marin la tentativa de jaf: "Aceşti hoți chiar dacă ar intra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți" | VIDEO

Reacţia Andreei Marin la tentativa de jaf: "Aceşti hoți chiar dacă ar intra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți" | VIDEO

Prima reacţie a Andreei Marin, după ce a trăit momente de panică azi-noapte. Spărgătorii de vile au luat-o din nou în vizor. Mai mulţi hoţi au încercat să jefuiască locuinţa vedetei. Planul nu a fost dus până la capăt deoarece s-a declanşat alarma.

Reacţia Andreei Marin la tentativa de jaf: "Aceşti hoți chiar dacă ar intra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți" | VIDEO
de Claudia Popovici    |    21 Mar 2021   •   12:20

Nu este pentru prima dată când se întâmplă lucrul acesta. În 2015, hoții au intrat în casa vedetei, au acționat foarte rapid și au furat bijuterii în valoare de 1.000 de lei.

"Este adevărat, a existat aseară o tentativă de spargere a locuinței, însă fără succes, întrucât după ce am avut o altă experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate, am trecut recent și prin renovare schimbând ferestrele și ușile cu unele performante securizate", a spus Andreea Marin.

"Hoţii ar fi sincer dezamăgiţi"

"În plus, aceşti hoți chiar dacă ar intra în clădire, sincer ar fi dezamăgiți. Noi avem un principiu: nu ținem în casă obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash. Singurul lucru cu care ar putea pleca sub braț un hoț ar fi vreun televizor. Laptopul e cu mine mereu și oricum electrocasnicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar îi pun în pericol după aceea", a mai completat Andreea Marin.

"S-a deschis dosar penal pentru tentativă de furt calificat"

"Firma de securitate a sosit la fața locului la fel și poliția și cineva apropiat, nu au avut nici prea mult timp la dispoziție. Dacă acum câțiva ani hoții au fost prinși și apoi încarcerați, în acest moment, pentru cazul prezent, autoritățile au deschis doar dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de furt calificat", a mai spus Andreea Marin.

"Fiecare om trebui poartă răspunderea faptelor sale"

"Nu îmi face plăcere situația, nu îmi place să văd oamenii puși sub acuzare. Sunt un om pașnic, dar fiecare om ar trebui să fie conștient că poartă răspunderea faptelor sale", a conchis Andreea Marin.

Citeşte şi: Surprize, surprize! Hoții au dat din nou spargere la casa Andreei Marin

×
Subiecte în articol: Andreea Marin jaf
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close