Antena 3 CNN Actualitate Angajări la Poliţia Animalelor. Sute de posturi prin încadrare directă, din sursă externă!

Angajări la Poliţia Animalelor. Sute de posturi prin încadrare directă, din sursă externă!

Poliția Română scoate la concurs 264 de posturi, prin încadrare directă din sursă externă. Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție la care au scos posturile la concurs, până pe 28 decembrie 2020.

Angajări la Poliţia Animalelor. Sute de posturi prin încadrare directă, din sursă externă!
Sursa foto: Facebook Marcel Vela
de Claudia Popovici    |    18 Dec 2020   •   20:35

Anunţul a fost făcut, vineri, de ministrul afacerilor interne, Marcel Vela care a subliniat că este nevoie de cei mai buni profesioniști, dar și iubitori de animale, în noua structură a Ministerului Afacerilor Interne.

"Vă anunț și aici, pe pagina mea de Facebook, (pentru că mulți dintre voi ați întrebat) scoaterea la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, pentru 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor”, a spus Vela pe Facebook.

Sunt scoase la concurs 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție

"Astfel, se va completa organigrama formată din polițiști judiciariști, polițiști de la ordine publică și medicii de la ANSVSA transferați la noua Direcție pentru Protecția Animalelor, care va funcționa în structura IGPR.

Se va organiza concurs de încadrare pentru 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție”, a mai spus Marcel Vela.

Marcel Vela: "Avem nevoie de cei mai buni profesioniști, dar și iubitori de animale, în noua structură a Ministerului Afacerilor Interne”

"Înscrierile se fac on-line, până în data de 28 decembrie 2020, la toate unitățile de poliție care au anunțat concursurile.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți AICI  și pe site-urile unităților teritoriale de poliție AICI.

Avem nevoie de cei mai buni profesioniști, dar și iubitori de animale, în noua structură a Ministerului Afacerilor Interne”, a mai spus Marcel Vela pe Facebook.

Marcel Vela anunță înființarea Poliției Animalelor

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat marți, 25 august 2020, că Guvernul României a adoptat ordonanţă de urgenţă care stabilește măsurile ce pot fi luate de polițiști și autoritățile locale în sprijinul animalelor aflate în situații de pericol.

”În proiectul de ordonanță instituim obligația Consiliul Județene și a Consiliului General al municipiului București de a asigura cu caracter continuu și permanent servicii publice de adăpostire a animalelor, fie prin organizarea unor adăposturi proprii, fie prin încheierea unor contracte cu grădini zoologice, cu iubitori de animale sau cu alte entități. Vreau să precizez că animalele pot fi date în custodie temporară unor organizații neguvernamentale care fac dovada îndeplinirii condițiilor de adăpostire și îngrijire a acestora pentru a putea fi oferite spre adopție”, a spus Marcel Vela.

Ordinul de plasare în adăpost poate fi contestat de către deținătorul animalului în condițiile legii contenciosului administrativ

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru completarea unor acte normative cu incidență în protecția animalelor, precum și pentru stabilirea unor măsuri organizatorice

Anunțul făcut de Marcel Vela privind Poliția Animalelor

De Ziua Internațională a Animalelor, ministrul de Interne Marcel Vela le face cadou iubitorilor de animale din România, Poliția Animalelor.

" Eu consider că o societate sănătoasă și trainică nu poate exista fără RESPECT!

Acest respect se distribuie egal către toate zonele societății, dar și către mediul înconjurător.

Respect față de oameni, față de animale, față de natură etc.

Nu putem privi tânjind peste granițe, dar fără să fim dispuși la eforturi.

Împreună umăr lângă umăr, trebuie să luptăm pentru acea Lume cu care să ne mândrim și în care să trăim.

Am promis, am facut!

Joi, acum trei zile, în ședința Guvernului, MAI a supus dezbaterii, în primă lectură, OUG privind înființarea Poliției Animalelor.

OUG are toate avizele de la ministerele de resort, inclusiv pe cel de la Consiliul Economic și Social, iar domnul Prim Ministru a semnat documentele și pentru avizul CSAT, fiind vorba despre schimbarea structurii Ministerului Afacerilor Interne.

Așadar, după următoarea ședință de Guvern și publicarea OUG în Monitorul Oficial, România va avea o altă abordare pentru rezolvarea situațiilor grave, prin înființarea Poliției Animalelor.

Astăzi, de Ziua Internațională a Animalelor, haideți să ne gândim cum ar fi lumea noastră fără aceste suflete curate și singure.

Trebuie ca împreună să ne unim în acest efort de a construi Poliția Animalelor într-o structură parteneră cu dumneavoastră, având toți același scop: Protecție și iubire pentru animale", a spus Marcel Vela pe reţelele de socializare.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Vela angajari
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close