Antena 3 CNN Actualitate Angajata unei săli de jocuri din Sângeorz-Băi a vrut să înmulţească încasările, însă nu i-a intrat "speciala" şi şi-a pus o colegă să sune la 112

Angajata unei săli de jocuri din Sângeorz-Băi a vrut să înmulţească încasările, însă nu i-a intrat "speciala" şi şi-a pus o colegă să sune la 112

O angajată a unei săli de jocuri din Sângeorz-Băi a vrut să înmulţească încasările, însă a pierdut toţi banii firmei, astfel că şi-a pus o colegă să sune la 112.

Angajata unei săli de jocuri din Sângeorz-Băi a vrut să înmulţească încasările, însă nu i-a intrat "speciala" şi şi-a pus o colegă să sune la 112
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Hennadii Minchenko
de Georgiana Adam    |    11 Ian 2022   •   09:17

Angajata, o tânără în vârstă de 22 de ani, a vrut să înmulţească încasările, astfel că a luat din banii firmei şi a început să joace la păcănele.

Tânăra a jucat, de mai multe ori, câte 1.000 de lei, sperând că îi va intra "speciala", însă în momentul în care a pierdut, în total, aproape 10.000 de lei, a pus la cale un plan împreună cu o colegă.

Astfel, aceasta a pus-o pe colega ei să sune la numărul unic de urgenţă 112 şi să anunţe că a fost tâlhărită.

Totuşi, poliţiştii ajunşi la faţa locului au făcut verificări, iar planul celor două angajate a fost demascat.

"La data de 8 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizaţi de angajata unei societăţi comerciale, o femeie de 27 de ani din Sângeorz-Băi, cu privire la faptul că o altă angajată, o tânără de 22 de ani din Rodna, ar fi fost lovită şi deposedată de o borsetă în care se afla suma de 10.000 de lei.

În urma intervenţiei şi a verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că tânăra nu a fost victima vreunei infracţiuni, aceasta jucând şi pierzând în mai multe rânduri suma de 1.000 de lei la un aparat de tip slot-machine amplasat în incinta societăţii comerciale, creând un prejudiciu total de aproximativ 10.000 de lei", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Fata a recunoscut, în cele din urmă, că nu a fost victima unei infracţiuni şi că a pierdut banii la păcănele. Drept urmare, pe numele ei a fost deschis un dosar de cercetare penală.

×
Subiecte în articol: Sângeorz-Băi
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close