Antena 3 CNN Actualitate "V-ați grăbit să ajungeți primii la Festivalul Îngerilor" | Ea este Ioana, tânara solistă care a murit în drum spre înmormântarea bunicului

"V-ați grăbit să ajungeți primii la Festivalul Îngerilor" | Ea este Ioana, tânara solistă care a murit în drum spre înmormântarea bunicului

Ansamblul "Florile Bucovinei" din Rădăuți este în doliu, după accidentul rutier de la Dorna Candrenilor. Patru tineri artişti au murit duminică noapte, după ce mașina în care se aflau a intrat cu viteză într-un stâlp de pe marginea DN17.

"V-ați grăbit să ajungeți primii la Festivalul Îngerilor" | Ea este Ioana, tânara solistă care a murit în drum spre înmormântarea bunicului
Sursa foto: Colegiul Naţional "Eudoxiu Hurmuzachi" Rădăuţi/ Facebook
de Silvia Preda    |    21 Aug 2023   •   17:45

O a cincea persoană se află în stare gravă, la spital. Cei cinci erau membri ai Ansamblului "Florile Bucovinei" din Rădăuți și se întorceau de la Zilele orașului Târnăveni, acolo unde au susținut un moment artistic.

"V-ați grăbit să ajungeți primii la Festivalul Îngerilor, acolo ...sus..."

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Vestea morții fulgerătoare a celor ce ne-au fost colegi și prieteni dragi ne-a lăsat un gol imens în suflete și în Familia Ansamblului Folcloric FLORILE BUCOVINEI.

Suntem alături de familiile îndoliate la ceas de grea încercare...

Drum lin către ceruri, dragii noștri dragi! Nu vă vom uita niciodată, MARIA, IOANA, ANDREI și ROBERT!", a transmis Casă de Cultură din Rădăuți.

Patru tineri cântăreţi de muzică populară, morţi într-un teribil accident | Veneau de la un spectacol

Ovidiu Foca, director al Casei de Cultură Rădăuți, a confirmat că cei cinci fac parte din ansamblul care își face repetițiile în această clădire.

”Ansamblul a fost înființat în 1980, iar cei care vin aici sunt amatori, fac totul din plăcere. Într-adevăr, au fost invitați la Târnăveni, iar unul din ei avea un deces în familie și de aceea a plecat mai repede și nu cu autocarul pe care l-am pus la dispoziție și care a plecat spre casă undeva în jurul orei 9.00.

E o veste care pur și simplu mă lasă fără aer”, a spus Ovidiu Foca, potrivit monitorulsv.ro.

Ioana avea doar 18 ani și era încă elevă. Aceasta se grăbea să ajungă la înmormântarea bunicului său.

"Astăzi Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” este în doliu. Ioana Tiperciuc, Tipi a noastră, elevă în clasa a XI-a C, nu mai este printre noi. S-a îndepărtat, intrând într-o lume, poate mai bună. În cei trei ani în care a fost eleva noastră, zâmbetul ei ne-a cucerit. Mereu veselă, altruistă, echilibrată, Ioana a fost foarte implicată în viața colegiului, fiind vicepreședinte al Consiliului Elevilor și membru în Consiliul de Administrație al colegiului, rezonând cu tot ceea ce înseamnă viața de elev, mereu alături de cei care aveau nevoie de un sfat sau de sprijin. Pasiunea sa pentru tradiții și obiceiuri, care i-a călăuzit pașii, a fost transpusă în tot ceea ce făcea. Azi, visul ei s-a frânt, lăsând în urmă o familie îndurerată, o întreagă comunitate în suferință.

Drum lin, Ioana! Vei rămâne mereu în sufletul nostru!", a transmis Colegiul Național Eudoxiu Hurmuzachi din Rădăuți.

Citeşte şi: Patru tineri au murit și unul este în comă, după un accident teribil în Dorna Candrenilor: Mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close