Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru tineri cântăreţi de muzică populară, morţi într-un teribil accident | Veneau de la un spectacol

Patru tineri cântăreţi de muzică populară, morţi într-un teribil accident | Veneau de la un spectacol

Patru tineri artişti au murit duminică noapte, după ce mașina în care se aflau a intrat cu viteză într-un stâlp de pe marginea DN17, la Dorna Candrenilor. O a cincea persoană se află în stare gravă, la spital.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Aug 2023   •   17:08

Cei cinci erau membri ai Ansamblului "Florile Bucovinei" din Rădăuți și se întorceau de la Zilele orașului Târnăveni, acolo unde au susținut un moment artistic la invitația organizatorilor, scrie Monitorul de Suceava.

Ovidiu Foca, director al Casei de Cultură Rădăuți, a confirmat că cei cinci fac parte din ansamblul care își face repetițiile în această clădire.

”Ansamblul a fost înființat în 1980, iar cei care vin aici sunt amatori, fac totul din plăcere. Într-adevăr, au fost invitați la Târnăveni, iar unul din ei avea un deces în familie și de aceea a plecat mai repede și nu cu autocarul pe care l-am pus la dispoziție și care a plecat spre casă undeva în jurul orei 9.00.

E o veste care pur și simplu mă lasă fără aer”, a spus Ovidiu Foca, potrivit monitorulsv.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Patru tineri au murit și unul este în comă, după un accident teribil în Dorna Candrenilor: Mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp

Cele patru persoane care au decedat sunt Robert Ionel Mafteian, de 20 de ani, cel care ar fi fost și șofer, Maria Balan, de 26 de ani, Ioana Tiperciuc, de 18 ani. Cei trei au murit la fața locului, în timp ce Andrei Pintilescu, de 31 de ani, a decedat la spital.

În stare gravă este Ștefan Tanasiev, de 29 de ani, care era stabil și conștient.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3:30, iar mașina cu care circulau cei cinci a lovit cu putere un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. 

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul, iar una din posibilele cauze ar fi aceea că șoferul ar fi adormit la volan.

 
 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close