Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 CNN, lider de audienţă la parada militară de 1 Decembrie

Antena 3 CNN, lider de audienţă la parada militară de 1 Decembrie

Antena 3 CNN a fost numărul unu la parada de 1 Decembrie, depășind în audiență celelalte televiziuni.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Dec 2023   •   12:02

Antena 3 CNN a avut o desfăşurare jurnalistică impresionantă în timpul paradei de 1 Decembrie.

Mihai Gâdea, Cătălina Porumbel, Sabina Iosub, Laurenţiu Rădulescu, Radu Tudor, Sabrina Preda şi Sergiu Cora au ţinut românii în faţa televizoarelor.

Antena 3 CNN a fost lider de audienţă la nivelul nişei de ştiri în intervalul 11:00 – 12:00, când a fost difuzată parada militară pe sub Arcul de Triumf, atât pe publicul comercial urban cu vârste între 25 şi 59 de ani, cât şi în cazul publicului premium din mediul urban.

A fost un maraton jurnalistic în care Antena 3 CNN a avut, dincolo de transmisiunea oficială a paradei, imagini exclusive din elicopterele care au survolat capitala sau din blindatele care au fost aduse de armata română pe bulevardul Kiseleff din Bucureşti.

Citește și: Antena 3 CNN, lider de audienţă la parada militară de 1 Decembrie 

Sabina Iosub, care este gazda paradei la Antena 3 CNN de mai bine de 14 ani şi Laurenţiu Rădulescu, care se află de un deceniu alături de trupele române la acest moment festiv, au fost chiar lângă Arcul de Triumf şi au comentat în direct imaginile pe care telespectatorii le-au văzut, alături de invitaţi cu totul speciali.

Timp de o oră, ei au adus cele mai proaspete şi inedite informaţii despre tot ce se întâmpla acolo.

Experienţa vizuală a paradei a fost astfel una autentică, publicul cu vârstă de peste 18 ani din mediul Urban preferând să fie pe Antena 3 CNN când toate acestea au fost difuzate în direct.

Situaţia a fost similară şi în cazul publicului urban premium, când postul nostru de televiziune a fost net superior celorlaltor postul de pe nişa de ştiri.

Transmisiunile speciale au fost completate de comentariile şi imaginile exclusive transmise de Sabrina Preda şi Sergiu Cora de la înălţime, de pe Casa Presei, aducând de acolo o nouă perspectivă asupra paradei militare.

Experienţa trăită de oamenii veniţi la eveniment a fost relatată de colegele noastre Andreea Dumitrache şi Raluca Măndoiu, care s-au aflat alături de spectatori.

Toate acestea au făcut ca şi în cazul publicului urban de toate vârstele, Antena 3 CNN să fie lider de piaţă pe toată durata difuzării paradei, cu o cotă de 13,4%

×
Subiecte în articol: Antena 3 CNN lider audienta
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close