Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, lider de audienţă în ziua protestelor sângeroase din Washington

Antena 3, lider de audienţă în ziua protestelor sângeroase din Washington

Antena 3 a fost lider de audienţă pe întreaga zi, atât pe publicul de peste 18 ani la nivel naţional, cât şi pe segmentul 25-54 de ani între televiziunile de ştiri din România, ieri, în contextul protestelor sângeroase de la Capitoliul din Washington, Statele Unite ale Americii.

Antena 3, lider de audienţă în ziua protestelor sângeroase din Washington
Sursa foto: Antena 3 | Hepta
de Alin Tarnovschi    |    07 Ian 2021   •   11:29

Pe durata ediţiilor speciale care au acoperit evenimentele dramatice din capitala Statelor Unite ale Americii, postul nostru de ştiri, partener al CNN International a dominat clasamentele de audienţă, iar în punctul de vârf, respectiv atacul din clădirea Capitoliului, începând cu ora 23.00 până după ora 02.00, a surclasat chiar şi televiziunile generaliste, nu doar pe cele de ştiri.

Amintim că mii de protestatari pro-Trump au luat cu asalt, ieri, clădirea Capitoliului din Washington D.C. în momentul în care Congresul SUA se pregătea să ia act de rezultatul alegerilor din 2020 şi să adopte mandatul noului preşedinte al SUA, Joe Biden.

Senatorii aflaţi în acel moment în clădirile Capitoliului au fost evacuaţi, în timp ce alţii s-au baricadat efectiv în birouri.

Potrivit ultimelor informaţii, cel puţin patru oameni şi-au pierdut viaţa în confruntârile sângeroase, printre care şi o femeie, veteran în războiul din Irak, care a fost împuşcată în timp ce încerca să spargă o uşă şi să intre în una din sălile de şedinţă.

×
Subiecte în articol: Antena 3 Washington
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close