Antena 3 Actualitate Antena 3 a primit ordin de evacuare. Radu Tudor: Pentru transportul acestor echipamente e nevoie de un an de zile și de câteva milioane de euro

Antena 3 a primit ordin de evacuare. Radu Tudor: Pentru transportul acestor echipamente e nevoie de un an de zile și de câteva milioane de euro

de S.T.    |    15 Feb 2016   •   19:03

Emisia Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au dispus evacuarea sediilor televiziunilor Intact în următoarele cinci zile.

Jurnalistul Radu Tudor, realizator al emisiunii „Punctul de întâlnire”, a declarat, luni seară, la „100 de minute cu Alessandra Stoicescu”, că aparatura de care dispune postul de televiziune Antena 3 nu poate fi mutat într-un termen atât de scurt.

„Aceste echipamente, mii de kilometri de cablu, aceste camere de montaj, aceste echipamente informatice, sunt sute de calculatoare legate între ele cu telespectatorii noștri, cu instituții, cu cei de la care obținem informații. Pentru transferul acestor echipamente este nevoie de un an de zile și de câteva milioane de euro”, a spus Radu Tudor.

Mihai Gâdea: Ne-au spus că avem numai cinci zile să părăsim toate aceste clădiri

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close