Antena 3 CNN Actualitate Antena3.ro LIVE. Veronica Zaharia (Parlor), despre rochii de mireasă şi cum ne reinventăm garderoba

Antena3.ro LIVE. Veronica Zaharia (Parlor), despre rochii de mireasă şi cum ne reinventăm garderoba

Că tot vorbeam despre Oscaruri şi ţinute de gală, a trecut un an de când a început pandemia, de când nu mai purtăm tocuri şi rochii lungi.

Antena3.ro LIVE. Veronica Zaharia (Parlor), despre rochii de mireasă şi cum ne reinventăm garderoba
de Maria Coman    |    11 Feb 2021   •   15:03

Şi cred că, de fapt, a fost greu pentru mirese şi pentru cei care aveau de făcut nunţi. Veronica Zaharia, de la Parlor vorbeşte la Antena3.ro LIVE despre unde se duc rochiile de mireasă când se duc.

Sau despre ce se întâmplă cu nunţile care n-au fost anul trecut, cu rochiile de mireasă şi cu cele de ceremonie, în această perioadă în care nu sunt ceremonii.

Şi cum ne reinventăm practic garderoba şi afacerea.

''Probabil tot ceea ce înseamnă consumerismul disperat o să dispară. Probabil vor fi mici reglaje. Noi refolosim tipare. Rochiile de mireasă pot deveni rochii de stradă ajustându-le mărimule. Noi lucrăm într-un sistem sustenabil. Refolosim materialele şi folosim cât ne trebuie.

Acum am observat că se poartă stilul. Dacă îţi place moda anilor '90 porţi acel stil. Acum e greu să mai inventezi un nou stil. Fiecare brand are un stil distinct. 

Cred că această perioadă în care am stat noi cu noi ne-am dat seama că avem foarte multe haine de care nu avem nevoie.

Maria Coman: Ce rochii își doresc miresele?

Miresele care vin la noi îşi doresc să fie comode şi asta le oferim. Cerinţele sunt completate de aspectul preţios al rochiei şi de anumite detalii, suprapuneri. Avem cerinţe de tipuri de rochii care pot deveni o altă rochie la o altă petrecere. Acum se fac tot felul de artificii. O rochie lungă poate deveni scurtă. Sunt multe fete care îşi doresc asta. 

Maria Coman: Ce înseamnă să faci o rochie de ceremonie?

Eu nu promovez rochiile foarte ample. Rochiile noastre sunt mult mai reținute. Putem la o gală să purtăm și un costum foarte elegant. Depinde ce vrei. Dacă vrei să ai o aparție sau să arăți o ținută clasică și pe care să o poți purta mult timp.

Perioada mea prefarată din modă sunt anii 20. Atunci a explodat feminitatea. 

Nouă ne plac și rochiile cu trenă și cele cu detalii ușor exagerate. Depinde foarte mult și de accesorii alegi. O rochie extravagantă poate să fie simplă dacă o porti firesc și nu teatral. 

Liniile pe care noi le promovăm sunt cele clasice dar cu linii moderne. Nu folosim imprimeuri evidente. Nu folosim materiale artificiale, lucioase. Pentru rochii folosim țesături care pot fi adaptate și ținutelor de zi, dar și celor de seară.

Anii 20 sunt preferații mei. Atunci a expodat feminitatea.

Acum, fetele își doresc să fie ca băieții. Social media complică foarte mult lucrurie. Realitatea este denaturaă. Suntem deraiați de la ce înseamnă natural și firesc. Sutem mult mai controalte și mult mai controlați.

80% din influnceri promovează aceleași lucruri, același tip de mesaj.

Maria Coman: Care este portretul robot al clientei voastre?

Acea femeie hotărâtă, independentă, femei de carieră care au același stil. Sunt foarte mândră de clientele pe care le avem. 

Multe case de modă din Franța promovează un anumit stil. Noi avem o diversitate de modele cu care lucrăm.

Estetica urâtului este ceva ce se folosește foarte des în modă. O păcăleală. Tipul ăsta de rebeliune duce către o marginalizare.

Maria: Ce haine nu ai face?

Haine bărbătești. Sunt mult mai greu de construit. Sunt multe structuri și tipare. La rochiile de femei am mai multă lejeritate.

Eu aleg întotdeauna alb negru și apoi adaug o altă culoare tare. 

Antena 3 a lansat un nou proiect: “antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”, un format săptămânal de interviuri exclusiv online, care va aborda temele momentului  şi le va analiza împreună cu cei în măsură să ofere răspunsuri.

Emisiunea are loc în fiecare joi, de la ora 15:00 LIVE pe antena3.ro şi pe https://www.facebook.com/Antena3Oficial/.

Arhiva emisiunilor poate fi găsită pe pagina de Youtube/antena3.ro.

×
Subiecte în articol: antena3.ro LIVE Veronica Zaharia Parlor
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close