Antena 3 CNN Actualitate Media Un nou proiect Antena 3 - “antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”

Un nou proiect Antena 3 - “antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”

Un nou proiect Antena 3 - “antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”
26 Apr 2017   •   17:37

Antena 3 lansează joi un nou proiect, “antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”, un format săptămânal de interviuri exclusiv online, care va aborda temele momentului  şi le va analiza împreună cu cei în măsură să ofere răspunsuri.

“Sunt subiecte pe care nu avem timp să le explicăm suficient la televizor. Sunt subiecte care sunt mai interesante pentru cei care se informează online. De aceste subiecte o să încercăm să ne ocupăm în fiecare joi, la ora 15.00, la antena3.ro LIVE.”,  a declarat Maria Coman.

În prima ediţie, în contextul în care în România mor copii de rujeolă într-un ritm alarmant, Maria Coman va discuta despre vaccinuri cu Sandra Alexiu, vicepreşedintele Societății Naţionale de Medicina Familiei (SNMF) şi unul dintre coordonatorii “Săptămânii Internaţionale a Vaccinării”, ce va avea loc în perioada 24-30 aprilie. 

De la mituri şi adevăruri despre vaccinuri, demontarea principalelor legende şi cine e de vină pentru reizbucnirea epidemiei, joi, de la ora 15:00 LIVE pe antena3.ro şi pe https://www.facebook.com/Antena3Romania/.

 

×
Parteneri
Horoscop 27 noiembrie-10 decembrie 2023, cu Cristina Demetrescu
x close