Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, singura echipă de televiziune care transmite de la Suceava, oraşul focar al României

Antena 3, singura echipă de televiziune care transmite de la Suceava, oraşul focar al României

Antena 3 are la Suceava, oraş aflat în carantină totală, singura echipă trimisă special, care ne transmite oră de oră, tot ce se întâmplă în oraşul focar din nord-estul ţării. Situaţia este din ce în ce mai dramatică la Suceava, primul oraş din România păzit de jandarmi, unde nimeni nu intră și nu iese din zona de carantin

Antena 3, singura echipă de televiziune care transmite de la Suceava, oraşul focar al României
02 Apr 2020   •   13:19

 Andrei Grigore este reporterul care le transmite telespectatorilor Antena 3, cele mai noi informaţii cu privire la situaţia din Suceva, oraş închis, alături de alte opt comune din jurul orașului.

''Să ne ajute Dumnezeu pe toţi cei care iată, suntem aici în Suceava, pe cei care stau în Suceava şi mai ales pe cei din interiorul spitalului care se luptă fără echipamente pentru a sava vieţi. Ştim, este o luptă dificilă. Oamenii mor aici în număr destul de mare, din păcate'', a transmis Andrei Grigore din faţa spitalului din Suceava.

Sunt demisii în bloc la Spitalul Județean de Urgență "Sfântul Ioan cel Nou".  Noul manager a demisionat aseară, la doar şase zile, după ce a fost numit în funcţie.

Tot aseară a plecat şi directorul medical al Spitalului, dar şi asistenta-şefă, care, printr-un mesaj trimis colegilor, a precizat că nu ar fi trebuit să accepte funcţia, dar a făcut-o din respect pentru colegii săi.

Între timp, procurorii au extins cercetarea în dosarul Suceava, iar anchetatorii au deja în vizor anumite persoane.

Ministrul Sănătății a ajuns la Suceava, unde noua conducere a spitalului județean a demisionat.

Noul secretar de stat, venit din sistemul medical militar, va rămâne acolo să gestioneze situația.  De altfel, ancheta epidemiologică se va relua.

Antena 3, singura echipă de televiziune care transmite de la Suceava, oraşul focar al României

Citiţi şi: Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a ajuns în Suceava

×
Subiecte în articol: coronavirus Antena 3 Suceava
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close