Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, victorie în procesul cu Horia Georgescu. Oana Stancu: Decizia, extrem de importantă pentru viitorul ANI

Antena 3, victorie în procesul cu Horia Georgescu. Oana Stancu: Decizia, extrem de importantă pentru viitorul ANI

Antena 3, victorie în procesul cu Horia Georgescu. Oana Stancu: Decizia, extrem de importantă pentru viitorul ANI
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Ian 2015   •   11:05

Antena 3 şi Oana Stancu au câştigat recursul intentat de preşedintele ANI, Horia Georgescu, după ce câştigasera şi procesul mamut declanşat de acesta împotriva mai multor realizatori Antena 3 şi împotriva postului.

Hotărârea a fost comunicată pe 30 decembrie 2014.

"Este o veste bună pentru noi şi extrem de importantă pentru viitorul ANI. Pentru că, în condiţiile în care două instanţe din România spun că demersul nostru a fost unul absolut corect jurnalistic, rămâne această chestiune extrem de gravă la adresa domnului Horia Georgescu.Preşedintele ANI are el însuşi o problemă de integritate. Nu îşi poate justifica propria avere", a declarat Oana Stancu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3. 

Realizatorul Antena 3 a arătat că, asupra şefului ANI planează mai multe acuzaţii deosebit de grave, unele venind chiar din propria familie.

Horia Georgescu a deschis procesul în urma dezvăluirilor făcute de Oana Stancu la Antena 3, dezvăluiri care arătau că domnul Horia Georgescu, aflat într-o funcţie publică din care verifica averile altora, nu îşi putea justifica propria avere.

×
Subiecte în articol: Horia Georgescu oana stancu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close