Antena 3 CNN Actualitate ANTENA3.RO LIVE. De ce se desfigurează femeile în speranța că vor arăta bine, cu medicul Marian Simion și Maria Coman, joi de la ora 15

ANTENA3.RO LIVE. De ce se desfigurează femeile în speranța că vor arăta bine, cu medicul Marian Simion și Maria Coman, joi de la ora 15

Sunt doamne/ domnisoare pe care le stiu de ceva vreme si care nu mai seamana deloc cu ele insele cele care erau pe vremuri.

ANTENA3.RO LIVE. De ce se desfigurează femeile în speranța că vor arăta bine, cu medicul Marian Simion și Maria Coman, joi de la ora 15
de Maria Coman    |    24 Sep 2020   •   15:00

Cele mai multe ajung sa semene cu Cher sau cu niste roboti. M-am tot intrebat de ce se intampla asta, ca pana la urma ne dorim sa aratam mai bine dupa diversele interventii estetice, nu sa ne transformam intr un altcineva ciudat. Sper sa ma lamureasca maine, la Antena3.ro LIVE, doctorul Marian Simion. Vorbim si despre interventii, despre decenta, despre eficienta, din astea, stiti la ce ma refer. Va astept la ora 15.00.

Cum apare "dependenta" de operatii estetice

"Depinde foarte mult si de medic sa intervina sa spuna, ca este suficient, ca se schimba trasaturile fetei.

Pur si simplu, acestor paciente incepe sa le placa ce vad si tot cer alte operatii, ce masura ce fac altele. Depinde foarte mult de medic, sa explice ce se intampla.

Uneori, pacientele vin cu poze ca la coafor, sa vedem cum vor sa arate. Dar ca medic, trebuie sa corectezi putin, trebuie respectate proportiile fetei. Altele, arata ca o papusa expandata.

Ajunge sa le placa, in momentul cand se retrage substanţa, ele suna si spun ca vor sa faca din nou operatia. Comercial este bine, dar pentru partea de fizionomie, nu este bine.

În 6-8 luni, se remite o buna parte din substanta.

Medicul trebuie să explice graniţa dintre natural şi "bot de raţă"

Altele tinere vin si spun ca le-a cazut obrazul, pometele si vor sa arata ca pana acum operate.

Este bine sa arate natural, nu pur comercial. 

E bine sa avem putina mimică, nu să avem avea fata "înghetata", de aceea cele mai bune tratamente sunt cele care nu se vad.

Ca substanţe exista: botox, acid hialuronic - cele mai utilizate.

Cum se face "terapia vampir"

Terapia vampir, de exemplu, nu se vede. Apare o mica vanataie la nivelul fetei, dupa interventie, apoi dispare. Ne ajuta sa obtinem un plus de luminozitate la nivelul fetei, e acceptat 100%, pentru ca se face cu plasma, o componenta 100% din sangele propriu.

Mai e mezoterapia, cea cu vitamine - consta in introducerea unor substante sub piele, cu un ac foarte fin. Sunt diverse cocktailuri preparate de firme. Aceasta ajunge sa fie procedura de intretinere.

Cum se "şterg" tatuajele

În ce priveste tatuajele, se poate scapa de ele cu laser, dar nu ajuta intotdeauna. Dar daca se intervine chirurgical, se scoate zona de tatuaj si la final arata foarte bine.

Poate ramane o linie fina de cicatrizare pe margini, dar apoi devine imperceptibil in circa un an.

Toamna, sezonul operatiilor estetice

Toamna se observa o crestere a numarului de interventii estetice, atat de intretinere, cat si de corectie.

In ceea ce priveşte implanturile si maternitatea, femeile trebuie sa stie ca pot ramane insarcinate fara probleme chiar daca au implant mamar, spre exemplu, şi pot si alăpta.

Sunt progrese spectaculoase in acest domeniu.

90% din pacientele care vin la mine îşi doresc să arate frumos, natural, şi nu să intre sanii mai intai in camera si apoi ele.

Datoria mea este de a consilia aceste paciente si sa le arat cum vor arata pe urma,dupa interventie, sa nu fie ceva exagerat. Depinde foarte mult de medic ce face, dar sunt si unele paciente care isi doresc o augmentare excesiva", a spus medicul Marian Simion.

Antena 3 a lansat proiectul: “antena3.ro LIVE, cu Maria Coman”, un format săptămânal de interviuri exclusiv online, care va aborda temele momentului  şi le va analiza împreună cu cei în măsură să ofere răspunsuri.

×
Subiecte în articol: Maria Coman
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close