x close

Anunț crunt pentru bucureșteni în pragul iernii. RADET ar putea intra în faliment

de S.T.    |    06 Noi 2019   •   16:52
Anunț crunt pentru bucureșteni în pragul iernii. RADET ar putea intra în faliment 534 Foto: Agerpres

Regia Autonomă de Distribuţie şi Transport al Energiei Termice (RADET) ar putea intra luni în faliment, iar Primăria Capitalei trebuie să fie pregătită pentru această situaţie, a afirmat, miercuri, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, la preluarea mandatului.

„Mâine vom avea o întâlnire pe această temă şi eu vrea ca Primăria să fie foarte conştientă că s-ar putea ca luni să fie declarat falimentul RADET.

Elcen este pregătită să livreze energie termică, însă trebuie ca Primăria să fie pregătită, să găsim soluţia cine să cumpere acel agent termic, Primăria direct... Primăria să se asigure că toate subvenţia către Elcen este plătită”, a spus ministrul.

„Sper să nu se ajungă la falimentul RADET, însă Primăria trebuie să fie pregătită şi pentru această eventualitate”, a adăugat Virgil Popescu.

Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al RADET, a declarat la Antena 3 că nu sunt motive de îngrijorare.

„Sigur că judecătorul de la Curtea de Apel este suveran în apreciere, nu este exclusă o surpriză neplăcută. Mă aștept la orice, dar rațional n-avem niciun motiv de îngrijorare”, a spus Piperea.

Citiți și:

Gabriela Firea: Nu se va întrerupe furnizarea agentului termic sub nicio formă în Bucureşti

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati