Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea: Nu se va întrerupe furnizarea agentului termic sub nicio formă în Bucureşti

Gabriela Firea: Nu se va întrerupe furnizarea agentului termic sub nicio formă în Bucureşti

Gabriela Firea: Nu se va întrerupe furnizarea agentului termic sub nicio formă în Bucureşti
de S.T.    |    06 Noi 2019   •   18:33

Furnizarea agentului termic nu se va întrerupe sub nicio formă, indiferent de situaţia juridică-financiară a RADET şi a ELCEN, a declarat miercuri primarul general, Gabriela Firea, după ce ministrul Economiei, Virgil Popescu, a precizat că regia ar putea intra în faliment începând de luni.

„Îi asigur pe bucureşteni că, indiferent de situaţia juridică-financiară, atât a RADET, care este la Primărie, cât şi a ELCEN, care este la Guvern, nu se va întrerupe furnizarea agentului termic sub nicio formă în Bucureşti.

Pentru simplul motiv că apa caldă şi căldura constituie infrastructură critică şi are o legislaţie în vigoare aparte care garantează livrarea. Că sunt anumite opriri, punctuale, pentru înlocuiri de conducte sau pentru repararea unor avarii este altceva - lucru pe care noi îl comunicăm de fiecare dată către cetăţeni. Dar sub nicio formă nu se va întâmpla cum a anunţat acest nou ministru incompetent al Energiei, că luni judecătorul sindic va declara falimentul RADET, dumnealui bucurându-se şi râzând, uitând că şi ELCEN este în aceeaşi situaţie, în oglindă, şi asta înseamnă şi falimentul ELCEN”, a spus primarul general, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţi ai conducerii şi sindicatului reprezentativ ai Societăţii de Transport Bucureşti.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close