Anunț important pentru bucureșteni! Tramvaiul 41 va funcţiona doar pe un singur fir, pe Podul Grant

de S.T.    |    14 Aug 2019   •   15:06
Anunț important pentru bucureșteni! Tramvaiul 41 va funcţiona doar pe un singur fir, pe Podul Grant Foto: Agerpres

CIRCULAȚIE TRAMVAI 41. De la 1 septembrie, tramvaiul 41 va circula pe un singur fir doar în zona Podului Grant, iar în acest fel intervalul de succedare se va mări cu aproximativ un minut faţă de perioada în care tramvaiul circula pe ambele sensuri, a anunţat, miercuri, directorul executiv al Direcţiei Transporturi din cadrul PMB, Mihai Teodorescu.

CIRCULAȚIE TRAMVAI 41. „Tramvaiul 41 va circula pe un sens, însă doar pe porţiunea Podului Grant, dar aceasta nu va mări intervalul de succedare decât cu un minut, faţă de ce era înainte, să circule pe ambele sensuri. Deci, bucureştenii nu vor fi afectaţi. Ba, dimpotrivă. Vom lăsa şi linia 641, 642 şi se va mai crea încă o linie 643, tot navetă, ca să venim în sprijinul cetăţenilor, să poată să îşi aleagă cel mai bun traseu”, a precizat el în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PMB.

CIRCULAȚIE TRAMVAI 41. Primarul general, Gabriela Firea, a subliniat că restricţiile de circulaţie sunt necesare, având în vedere multitudinea şi importanţa lucrărilor care trebuie efectuate.

Citiți și:

Gabriela Firea dă asigurări: „Până la 1 septembrie se va relua circulaţia tramvaiului 41”

 

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close