Antena 3 CNN Actualitate Anunțul făcut de șeful poliției din Brașov în urma scandalului cu Marian Godină

Anunțul făcut de șeful poliției din Brașov în urma scandalului cu Marian Godină

Anunțul făcut de șeful poliției din Brașov în urma scandalului cu Marian Godină
19 Feb 2016   •   17:36

Marian Godină a anunțat, pe contul său de Facebook, că șeful IPJ Braşov, Ioan Aron, şi-a depus vineri dosarul de pensie.

„Şeful IPJ Braşov şi-a depus azi dosarul de pensie. Domnule chestor Ioan Aron, vă doresc pensie uşoară!” scrie Marian Godină pe rețeaua de socializare.

Sindicatul Naţional a Agenţilor de Poliţie (SNAP) i-a cerut joi, în mod public, şefului IPJ Braşov, chestorul Ioan Aron, să îşi dea demisia în urma cazului Marian Godină

"Federaţia Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România «Alexandru Ioan Cuza» solicită în mod public demisia inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov, chestor de poliţie doctor Ioan Aron. Această solicitare are ca bază cazul, intens mediatizat al colegului nostru Marian Godină şi care a scos la iveală problemele grave petrecute la nivelul acestui inspectorat de poliţie în ultima perioadă", se arată într-un comunicat al Sindicatului Agenţilor de Poliţie.

SNAP a mai precizat că este a doua oară când inspectorul şef intervine în viaţa colegului lor şi "prin diverse abuzuri încalcă dreptul la liberă exprimare, solicitându-i să-şi închidă pagina personală de pe o reţea de socializare, în ciuda faptului că aceasta este urmărită şi apreciată de sute de mii de oameni".

Citiți și: Cutremur la IPJ Brașov. Polițistul Marian Godină face dezvăluiri șocante despre șefii săi

×
Subiecte în articol: Marian Godina
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close