Antena 3 CNN Actualitate Apel la luciditate al unui profesor de drept. Autorul eratei lui Traian Băsescu - ilegal în CCR!

Apel la luciditate al unui profesor de drept. Autorul eratei lui Traian Băsescu - ilegal în CCR!

Apel la luciditate al unui profesor de drept. Autorul eratei lui Traian Băsescu - ilegal în CCR!
de S.T.    |    07 Iun 2015   •   18:35
Judecătorul Curţii Constituţionale Ştefan Minea a fost ales ilegal. Profesorul de drept Corneliu-Liviu Popescu susţine că era inutilă alegerea judecătorului Minea, pentru că deja fusese validat un alt judecător.

Jurnalistul Adrian Ursu a prezentat, duminică, la "Secvenţial", un material pe care l-a înaintat conducerii Camerei Deputaţilor profesorul Liviu Popescu. Este vorba despre o petiţie adresată lui Valeriu Zgonea, preşedinte al Camerei Deputaţilor, în legătura cu votul pentru validarea judecătorului Ştefan Minea.

Potrivit argumentelor juridice foarte consistente şi limpede prezentate în petiţia profesorului Liviu Popescu, Ştefan Minea a fost ales ilegal.


Vă amintim că Minea este autorul eratei lui Traian Băsescu, erată care a schimbat cu 180 de grade decizia CCR din 2 august 2012 şi a adăugat voturile românilor din străinatate la calculul cvorumului referendumului.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Secvenţial cu Adrian Ursu"

×
Subiecte în articol: Secvential Secvential cu Adrian Ursu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close