Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul din Arad care a ucis o fetiţă de patru ani şi a incendiat cadavrul era drogat

Bărbatul din Arad care a ucis o fetiţă de patru ani şi a incendiat cadavrul era drogat

Bărbatul de 23 de ani care a ucis o fetiţă de patru ani, copilul concubinei sale, iar apoi a incendiat cadavrul lângă un cimitir din municipiul Arad a fost drogat în momentul săvârşirii faptelor.

Bărbatul din Arad care a ucis o fetiţă de patru ani şi a incendiat cadavrul era drogat
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2021   •   20:47

Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, a declarat că autorul crimei a fost scos din arest pentru reconstituirea faptei. Conform procurorului, raportul expertizei efectuate la Institutul Naţional de Expertize Criminalistice a confirmat că firul de păr găsit în mâna încleştată a fetiţei era al ei, nu al mamei, care nu ar fi participat în niciun fel la crima comisă de concubin.

"Am primit raportul de expertiză de la INEC. (...) Profilul firului de păr găsit în mâna fetiţei aparţine victimei, este exclus să fi fost mama la faţa locului. Inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei. Am efectuat reconstituirea, inculpatul a recunoscut şi rezultă că a fost sub influenţa drogurilor", a spus procurorul, potrivit Agerpres.

Suspectul a fost sub influenţa drogurilor şi în ziua în care a fost ridicat de acasă de către anchetatori

Ancheta a mai stabilit că fetiţa nu a fost supusă vreunui abuz sexual, în timp ce imaginile surprinse pe camerele video de la Spitalul Matern Arad confirmă că mama victimei se afla internată în timpul comiterii crimei de către concubin, pentru că născuse.

Cadavrul fetiţei a fost descoperit în 31 octombrie, în apropierea unui cimitir din municipiul Arad, corpul fiind ars parţial. Descoperirea a fost făcută de un bărbat care îşi plimba câinele.

Rudele presupusului criminal din Arad o acuză pe mama fetiţei de complicitate. "El o acoperă. Atâta de mult o iubește, prostul!"

Ulterior, anchetatorii au efectuat portretul robot el fetiţei şi l-au dat publicităţii, pentru a încerca să identifice victima. O persoană a sunat la 112, indicând cine este victima, astfel că anchetatorii au descins la adresa familiei şi l-au ridicat pe concubinul mamei victimei.

În timpul anchetei, bărbatul, care a fost arestat preventiv, a recunoscut că a ucis-o pe copilă.

×
Subiecte în articol: Arad crima drogat
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close