Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Rudele presupusului criminal din Arad o acuză pe mama fetiţei de complicitate. "El o acoperă. Atâta de mult o iubește, prostul!"

Rudele presupusului criminal din Arad o acuză pe mama fetiţei de complicitate. "El o acoperă. Atâta de mult o iubește, prostul!"

Apar informaţii noi în cazul tragediei de la Arad. Rudele presupusului criminal o acuză pe mama fetiţei de complicitate. Astăzi, femeia a fost audiată mai multe ore de procurori.

Rudele presupusului criminal din Arad o acuză pe mama fetiţei de complicitate. "El o acoperă. Atâta de mult o iubește, prostul!"
de Georgiana Adam    |    04 Noi 2021   •   19:49

Rudele presupusului criminal din Arad o acuză pe mama fetiţei de complicitate. Nu doar că ar fi ştiut de moartea Antoniei ci că ar fi ucis-o împreună cu bărbatul. Astăzi, femeia a fost audiată mai multe ore de procurori. În calitate de parte vătămată. Vrea şi daune de la concubinul care a mărturisit în faţa anchetatorilor cum a ucis fetiţa.

În cealaltă parte a ţării, la Buzău, localitatea de baştină a femeii, familia care a ocrotit-o de când era mică povesteşte ce viaţă cumplită a trăit şi cum Antonia a murit nebotezată.

Fetiţa cu părul lung, diagnosticată cu autism, plimbată între mai multe case, pasată de la un tată la altul, izgonită de propria-i familie şi care, săptămâna trecută a sfârşit aruncată la marginea unui cimitir.

În celălalt capăt al ţării, la Arad, familia celui arestat pentru asasinarea copilului o acuză pe mamă de complicitate şi de neglijenţă. El a iubit-o foarte mult şi s-ar putea s-o acopere pe ea, susţin rudele presupusului criminal: "El o acoperă. Atâta de mult o iubește, prostul!"...

Duminică, spun rudele, mama fetiţei ar fi fugit din spital acasă la iubitul ei, ca să se întoarcă luni pentru a se externa în mod oficial.

Criminalul de la Arad a povestit cum s-a întâmplat totul. ”Antonia a devenit extrem de agitată, a început să sară pe mine!” Cum a ucis-o pe fetiță

Astăzi, concubinul a chemat-o la vorbitor la arest. Şi tot astăzi, femeia a fost audiată la parchet, unde în prezenţa unui psiholog a aflat în ce chinuri a murit Antonia.

Mama are calitate de persoană vătămată în dosar, s-a constituit parte civilă în acest dosar. Femeia cu cei doi copii se află şi acum în custodia Protecţiei Copilului.

 

×
Subiecte în articol: Arad News Hour with CNN crimă
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close