Antena 3 CNN Actualitate Asasinat în plină stradă, în Piteşti. Un POLIŢIST, audiat în acest caz. Se pare că arma folosită în crimă i-ar fi aparţinut

Asasinat în plină stradă, în Piteşti. Un POLIŢIST, audiat în acest caz. Se pare că arma folosită în crimă i-ar fi aparţinut

Asasinat în plină stradă, în Piteşti. Un POLIŢIST, audiat în acest caz. Se pare că arma folosită în crimă i-ar fi aparţinut
de O.P.    |    04 Iun 2013   •   09:03

Un interlop din Piteşti, membru al clanului Sportivilor, a fost împuşcat mortal în plină stradă, aseară. Criminalul a tras şase focuri cu un pistol de 9 milimetri, după care a dispărut.

Suspectul a fost reţinut în această dimineaţă de poliţişti, iar bărbatul se află în prezent la audieri.

Mai mult, şi un poliţist este audiat în acest caz de colegii săi de la Crimă Organizată. Se pare că arma folosită în asasinat i-ar fi aparţinut. Anchetatorii încearcă să afle dacă această ipoteză se dovedeşte a fi reală.



Vă reamintim că asasinatul a avut loc luni seară puţin după orele 23.00, pe o stradă din Piteşti. Victima a fost împuşcată în plină stradă, chiar în faţa blocului unde locuieşte.

Poliţiştii au înconjurat zona şi medicii au sosit imediat, dar nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânăr.

Anchetatorii cred că motivul asasinatului ar fi un conflict mai vechi, pe care victima îl avea cu ucigaşul. Surse din rândul anchetatorilor vorbesc despre o bătaie între bărbatul împuşcat şi doi indivizi, care ar fi avut loc în urmă cu două zile. Atunci bărbatul ar fi  fost ameninţat cu moartea.
 
Vecinii spun că bărbatul era un om liniştit, însă unii sunt de altă părere.

Bărbatul împuşcat este cunoscut în Piteşti ca făcînd parte lumea interlopă. Surse din rîndul anchetatorilor spun că ar fi apropiat al clanului Sportivilor.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close