Antena 3 CNN Actualitate Astăzi se deschide Baby Boom, cel mai mare târg pentru copii

Astăzi se deschide Baby Boom, cel mai mare târg pentru copii

Astăzi se deschide Baby Boom, cel mai mare târg pentru copii
02 Apr 2015   •   10:07

Astăzi se deschide Baby Boom, cel mai mare târg pentru mămici şi pitici. Peste 300 de expozanţi s-au pregătit cu oferte speciale în aceste zile.

"Suntem la Romexpo, în pavilionul central unde, pe lângă expozanţii români, avem şi expozanţi străini ce expun produse ce nu se găsesc pe piaţa din România la preţuri de producător. Expozanţii au pregătit reduceri de până la 70%, valabile doar pe perioada târgului. Punem la dispoziţia vizitatorilor o clinică medicală, cu servicii gratuite pentru gravide şi copii, iar pentru cei mici am amenajat o zonă de distracţie cu jocuri, concursuri şi spectacole pentru copii. De asemenea, vizitatorii pot participa la tombole cu premii consistente, de la scaune auto, cărucioare, servicii pentru naştere, kituri de celule stem. Anul acesta, parcarea este gratuită pentru toţi vizitatorii. Am prelungit şi programul de vizitare, de la 10.00 până la 20.00. Practic, târgul Baby Boom este locul unde gravidele şi părinţii pot găsi toate produsele şi serviciile necesare creşterii copiilor de până la 7 ani", a declarat Camelia Buda, organizatorul evenimentului.

În perioada 2-5 aprilie, toţi cei cei 300 de expozanţi care vor participa la BabyBoom au pregătit reduceri considerabile pentru toate produsele şi serviciile oferite. Joi şi vineri intrarea este gratuită, iar în weekend biletul costă 10 lei.

Citiţi şi:

Oferte generoase la Baby Boom, târgul pentru copii

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close