Antena 3 CNN Life Familie Oferte generoase la Baby Boom, târgul pentru copii

Oferte generoase la Baby Boom, târgul pentru copii

Oferte generoase la Baby Boom, târgul pentru copii
de S.T.    |    28 Mar 2015   •   14:51
După ce în toamna anului trecut legislaţia rutieră a impus noi standarde de securitate pentru transportul copiilor, scăunelele de maşină sunt acum la mare căutare.

Ofertele cu care producătorii şi distribuitorii vor merge în acest an la târgul Baby Boom sunt extrem de bogate.
Preţurile variază în funcţie de categorie - pentru scaunul care face parte din grupa 0 plus, spre exemplu, veţi scoate din buzunar 650 de lei. Un scaun convertibil 2 în 1, pe care îl puteţi folosi de la naştere până când bebeluşul împlineşte 4 ani costă 550 de lei. Puteţi să plătiţi şi 1.300 de lei pentru un scăunel auto dacă alegeţi să optaţi pentru un sistemul de prindere izofix, care este cel mai sigur sistem de securitate certificat la nivel internaţional.

Tot la Baby Boom veţi găsi o ofertă variată şi de jocuri educative, extrem de bune pentru copii, după cum spun specialiştii. Preţurile pornesc de la 13 lei, dar pot ajunge şi la 500 de lei, în funcţie de complexitatea lor.

La târgul din această primăvară şi mamele vor găsi o mulţime de accesorii revoluţionare, ca de exemplu, o pompă de sân cu dublă sucţiune, care stimulează lactaţia. Pachetul pompei include un reciepent de stocare a laptelui matern şi un biberon de 150 de mililitri şi costă aproximativ 450 de lei.

Un alt produs unic la noi în ţară este biberonul cu senzor de temperatură. Dacă laptele depăşeşte 37 de grade senzorul se înroşeşte, iar dacă ajunge la temperatura optimă devine albastru. Un astfel de biberon costă între 35 şi 64 de lei, în funcţie de gramaj. Iar acestea sunt doar câteve exemple de oferte.

În perioada 2-5 aprilie, toţi cei cei 300 de expozanţi care vor participa la BabyBoom au pregătit reduceri considerabile pentru toate produsele şi serviciile oferite. Joi şi vineri intrarea este gratuită, iar în weekend biletul costă 10 lei.


Camelia Buda, director general Euroexpo, a vorbit, sâmbătă, la "Income Magazine cu Adrian Măniuţiu", despre expoziţia Baby Boom Show, cea mai mare expoziţie de produse şi servicii pentru copii şi viitoare mămici.

"Expozanţii au pregătit discounturi de până la 70%, valabile doar pe perioada târgului. Vom avea tombole organizate permanent unde vizitatorii vor putea câştiga cărucioare, kit-uri de celule stem, servicii pentru naştere, dar şi vouchere de cumpărături prin care pot achiziţiona jucării de la cel mai mare distribuitor de pe piaţa locală", a declarat Camelia Buda.

"Am amenajat în cadrul târgului un adevărat Disneyland, unde copiii vor fi întâmpinaţi de pesonaje din poveştile lor preferate şi vor putea participa la activităţi recreative. Vor fi şi spectacole pentru copii, unul dintre acestea va fi susţinut de copiii de la Next Star sâmbătă la orele 14.00. Este un spectacol care nu trebuie ratat", a mai spus ea.

Înscrie-te GRATUIT la “Şcoala viitoarelor mămici” (curs de puericultură)! Doar la Baby Boom Show!

×
Subiecte în articol: Income Magazine Adrian Maniutiu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close