Antena 3 CNN Actualitate Agresorul patronului clubului Nuba din Bucureşti, dat în urmărire generală. Ce au aflat autorităţile despre el

Agresorul patronului clubului Nuba din Bucureşti, dat în urmărire generală. Ce au aflat autorităţile despre el

Autoritățile au emis mandat european de arestare pe numele bărbatului care l-a înjunghiat pe patronul unui local de lux din Bucureşti.

Agresorul patronului clubului Nuba din Bucureşti, dat în urmărire generală. Ce au aflat autorităţile despre el
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Apr 2023   •   16:47

Agresorul este dat în urmărire după ce a fugit din România la câteva ore după atac.

Reamintim că, incidentul a avut loc săptămâna trecută pe terasa unui local de fițe din Bucureşti, acolo unde un client s-a ridicat de la masă și l-a înjunghiat pe unul dintre patroni, după care a fugit.

Potrivit surselor din anchetă, ar fi vorba despre un cetățean de origine albaneză, care nu se află la prima infracțiune.

În acest context, a fost emis un mandat de arestare în lipsă pe numele bărbatului cetățeanului albanez care l-a atacat pe unul dintre patronii unui local din București.

În baza acestui mandat, el a fost dat în urmărire generală în Europa. Polițiștii știu cine este, știu despre cine este vorba şi cu cine au de-a face.

Citeşte şi: Criminologul Dan Antonescu, despre atacatorul de la Nuba: "Nu a fost o încercare de a-l asasina, ci un mesaj transmis clar"

Vorbim despre un cetățean albanez, în vârstă de 35 de anii, care ar fi fost deportat din Grecia, şi ar mai fi avut probleme cu legea și în alte state, însă în Albania nu ar avea cazier judiciar, spun sursele Antena 3 CNN.

Până la acest moment, cel care a fost atacat, patronul clubului Nuba din Bucureşti, a fost externat de la Spitalul Floreasca, însoțit de două gărzi de corp.

Victima nu exclude varianta în care agresorul a fost pus de altcineva să comită atacul. Astfel, patronul înjunghiat a decis după incident să îşi mărească securitatea atât la nivel personal cât şi în local. 

×
Subiecte în articol: atacator patron NUBA
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close