Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Criminologul Dan Antonescu, despre atacatorul de la Nuba: "Nu a fost o încercare de a-l asasina, ci un mesaj transmis clar"

Criminologul Dan Antonescu, despre atacatorul de la Nuba: "Nu a fost o încercare de a-l asasina, ci un mesaj transmis clar"

Criminologul Dan Antonescu a declarat, la Antena 3 CNN, că în spatele bărbatului care l-a înjunghiat pe patronul clubului Nuba s-ar putea afla o altă persoană, care, din cauza unor conflicte mai vechi, ar fi comandat atacul.

Criminologul Dan Antonescu, despre atacatorul de la Nuba: "Nu a fost o încercare de a-l asasina, ci un mesaj transmis clar"
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Apr 2023   •   19:00

Criminologul Dan Antonescu, fost șef al Direcției Omoruri din Capitală, a declarat, la Antena 3 CNN, că intenția atacatorului nu a fost aceea de a-l asasina pe patronul localului, ci de a-i transmite foarte clar un mesaj.

"Este vorba despre un mesaj transmis către acest om, el fiind printre puținii care pot oferi informații anchetatorilor, cu privire la motivul care ar fi putut să determine acest atac.

Motivul poate fi legat de o datorie, de eliberarea zonei respective, gelozie sau un alt conflict pe care victima îl are cu o anumită persoană, care l-a angajat pe acest personaj să transmită mesajul.

Nu a fost o încercare de a-l asasina. Zona fesieră nu prezintă un potențial letal, dar mesajul este cât se poate de clar: "Ești vulnerabil, iar rana următoare poate fi mai gravă sau letală".

Citește și: Răsturnare de situație! Polițiștii l-au identificat pe atacatorul lui Jean Sasu, patronul Nuba

Dacă victima vrea să colaboreze cu anchetatorii, atunci se poate afla identitatea celui care a comandat această faptă.

Referitor la agresor, este simplu! El și-a îndeplinit partea și încearcă să iasă din țară. Încadrarea juridică este extrem de subțire, din punctul meu de vedere, dovadă că Poliția de sector se ocupă de acest caz, nu Serviciul Omoruri.

Probabil că dosarul se va transmite către țara de care aparține acest om, iar el va fi sancționat acolo", a spus Dan Antonescu, criminolog.

×
Subiecte în articol: patron Nuba criminolog dan antonescu
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close