Antena 3 CNN Actualitate Audieri în dosarul Radio România. Ducu Bertzi, la ieşire de la IGPR: „Au vrut să mă vadă”

Audieri în dosarul Radio România. Ducu Bertzi, la ieşire de la IGPR: „Au vrut să mă vadă”

Audieri în dosarul Radio România. Ducu Bertzi, la ieşire de la IGPR: „Au vrut să mă vadă”
21 Noi 2016   •   12:16

Update:  Ducu Bertzi, în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, a fost audiat la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR). La ieşire, artistul a declarat jurnaliştilor că nu ştie despre ce este vorba până nu vede documentele. „Este vorba de o firmă de turism. Până nu văd actele nu ştiu despre ce e vorba. Au vrut să mă vadă. Trebuie să vedem actele. Nu pot să vă dau o informaţie greşită dacă nu ştiu. M-au întrebat de o firmă de turism, habar nu am despre ea”.

Ştire iniţială: Au început audierile în dosarul Radio România. Cântăreţul Ducu Bertzi, membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, s-a prezentat, luni, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), pentru a fi audiat în dosarul privind săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi conflict de interese de foşti şi actuali membri în CA al SRR.

Artistul a ajuns puţin înainte de ora 11 şi a vrut să infirme în faţa jurnaliştilor că, vineri, poliţiştii l-au căutat şi nu l-au găsit.

Tot astăzi mai vin şi alţi membri din Consiliul de Administraţie a Radiodifuziunii. Aceştia trebuie să dea explicaţii privind unele cheltuieli nejustificate. Există suspiciunea că bani publici au fost cheltuiți ilegal pe servicii excursii și deplasări de lux.

Prejudiciul în acest dosar se ridică la 400.000 de lei și este vizat inclusiv Președintele Director General al instituției, care, potrivit unor surse, în prezent se află în spital. Ovidiu Miculescu, citat luni la sediul Poliţiei Române pentru audieri, a fost internat în spital la sfârşitul săptămânii trecute după ce i s-a făcut rău.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi procurori au efectuat joia trecută percheziţii la Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) într-un dosar care vizează fapte de abuz în serviciu şi conflict de interese.

 

 

×
Subiecte în articol: audieri prejudiciu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close