Antena 3 CNN Actualitate Av. Adrian Cuculis: "Nu voi permite muşamalizarea acestui caz! M-a marcat foarte tare declaraţia tatălui Robertei"

Av. Adrian Cuculis: "Nu voi permite muşamalizarea acestui caz! M-a marcat foarte tare declaraţia tatălui Robertei"

Avocatul Adrian Cuculis a oferit noi date despre primele audieri din dosarul deschis după tragedia de la 2 Mai, acolo unde un şofer drogat de 19 ani a ucis doi studenţi, Roberta şi Sebi. Iată concluziile.

Av. Adrian Cuculis: "Nu voi permite muşamalizarea acestui caz! M-a marcat foarte tare declaraţia tatălui Robertei"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    31 Aug 2023   •   18:20

Avocatul Adrian Cuculis a povestit cum a fost impresionat de tăria părinților Robertei care luptă pentru a se face dreptate în cazul tragediei de la 2 Mai, acolo unde fiica lor alături de Sebi au fost ucişi de un şofer drogat la volan.

La rândul său avocatul a subliniat că nu va permite mușamalizarea acestui caz, iar totul o sa fie transparent ca şi în alte cazuri care au întors România pe dos.

"Astăzi alături de familia Robertei, fata care a fost omorâtă de către șoferul drogat în 2 Mai, am fost la Udriste pentru primele audieri din dosar.

Atăta tarie şi determinare pentru a schimba ceva nu am mai văzut decât la o alta tragedie, la Raisa, fata omorâta de către polițistul Popescu.

Am reușit astăzi să stabilim obiectivele expertizei ce urmează a fi făcută cu privire la modul de producere al accidentului şi de asemenea am adus ca parte responsabila civilmente şi BAAR( biroul asiguratorilor auto din România).

Pasul următor o să fie introducerea în cauză şi a primăriei însă doar după ce vom vedea dosarul în extensie.

Ceea ce m-a marcat cel mai tare a fost expresia folosită de către tatăl Robertei :

"Daca voiau să îl protejeze(se referea la șoferul drogat), ar fi trebuit să îi ia cheia de la mașină şi așa nu mi-ar fi omorât copilul şi nici el nu si-ar fi distrus toată viaţa".

Să mai ai putere să te mai gândești la cel care ți-a omorât copilul, spune multe despre sufletul şi interiorul tău ca OM.

Ceea ce va pot asigura şi în acest dosar este că nu voi permite nici mușamalizarea lui, iar totul o sa fie transparent ca şi în alte cazuri care au întors România pe dos", a scris avocatul Adrian Cuculis pe Facebook. 

Citeşte şi: Av. Adrian Cuculis, despre explozia de la Crevedia: "De aceea mutau gazul dintr-o cisternă în alta"

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close