Antena 3 CNN Actualitate Av. Adrian Cuculis, despre explozia de la Crevedia: "De aceea mutau gazul dintr-o cisternă în alta"

Av. Adrian Cuculis, despre explozia de la Crevedia: "De aceea mutau gazul dintr-o cisternă în alta"

Avocatul Adrian Cuculis a explicat, printr-o postare pe reţelele sociale, de ce la staţia GPL de la Crevedia se obișnuia să se mute gazul dintr-o cisternă în alta.

Av. Adrian Cuculis, despre explozia de la Crevedia: "De aceea mutau gazul dintr-o cisternă în alta"
de Claudia Popovici    |    29 Aug 2023   •   17:42

Anchetatorii ar fi la un pas să obțină înregistrări video cu tot ce s-a întâmplat în Crevedia, sâmbătă seara, când zeci de oameni au fost răniți în urma exploziilor de la o stației GPL. 

Între timp, fii celor doi soţi care au murit în urma deflagrațiilor au venit cu noi detalii despre cum s-a întâmplat tragedia. Mai mult, cei doi fii îţi exprimă revolta faţă de autorități pe care le acuză că vor să ascundă lucruri. 

"Gândiți-vă că părinții mei sunt singurii și primii morți. Vă dați seama, de ce să fie doi când poate rămâne unul singur? Încrederea mea în autorități este zero pentru că se încearcă să se ascundă multe lucruri. În legătură cu tatăl meu eu sunt sigur că se va face acest lucru.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Măcar din respect pentru noi, pentru copii, pentru familiile celor răniți, putea să spună că vrea să ne ajute, nu să ne spălăm pe mâini și să spunem că nu a murit din cauza incendiului, ci dintr-un infarct", a spus la Antena 3 CNN, Sorin Barbu, fiul care şi-a pierdut ambii părinţi în explozia de la Crevedia

Citeşte şi: Coşmarul sinistraţilor de la Crevedia: Nu sunt lăsaţi în case. "Am plecat cu ce am fost pe noi. Este un dezastru"

În paralel, avocatul Adrian Cuculis a dat un răspuns la o întrebare care dăinuie în mințile tuturor: de ce la staţia GPL de la Crevedia se schimba gazul dintr-o cisternă în alta. Iată concluzia. 

"Va întrebați ce a fost la Crevedia? Putina lume știe de fapt ce s-a întâmplat şi de ce s-a întâmplat. Plecăm de la o întrebare pe care va rog să o vi-o adresați.

De ce trebuia să mute gazul dintr-o cisterna în alta? Vă rog să nu mergeți pe informațiile apărute cum că ar fi avut o defecțiune, ci să gândiți mai departe fiindcă cei din zona știau ca treaba asta se tot întâmplă de 3 ani de zile.

Răspunsul este următorul: gazul s-a mutat pentru a fi combinat, pentru a fi făcut profit.

Gazul pentru populație este 1 leu, iar GPL-ul este 3 lei", a scris avocatul Adrian Cuculis pe Facebook. 

Citeşte şi: Fiul soților morți în explozia de la Crevedia: ”Sora mea a auzit în telefon o bubuitură și mama a țipat! Apoi nu s-a mai auzit nimic”

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close