Antena 3 CNN Actualitate Coşmarul sinistraţilor de la Crevedia: Nu sunt lăsaţi în case. "Am plecat cu ce am fost pe noi. Este un dezastru"

Coşmarul sinistraţilor de la Crevedia: Nu sunt lăsaţi în case. "Am plecat cu ce am fost pe noi. Este un dezastru"

Sinistrații din Crevedia trec în aceste momente printr-un coșmar. Nu au apucat să plece cu nimic din case, iar acum nu sunt lăsați să intre în locuințe pentru a-și lua câteva bunuri

de Ioana Mircea    |    29 Aug 2023   •   14:07

Elena Moise, o localnică evacuată din Crevedia a povestit în cadrul unei intervenții la Antena 3 CNN, prin ce a trecut după ce a fost nevoită să plece din casa sa.

Oamenii nu sunt lăsați să intre în casele lor din cauză că pericolul unei alte explozii încă este valabil.

"Noi stăm acum la băiatul soțului. A venit sâmbătă seara la ora 3.00 și ne-a adus la Buftea. Ieri, cu mari rugăminți, cu intervenții să intru în casă, să iau medicamentele soțului și ce am putut eu să mai iau. Ce am avut strâns, că în timpul exploziei am plecat cu ce a fost pe noi și este un dezastru în casă la noi. Eu am fost ajutată de domnul primar, în special ieri să ajung acasă și știe situația noastră că eu am soțul foarte bolnav", a spus Elena Moise.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul exploziilor de la Crevedia! Înregistrările descoperite de anchetatori care ar putea rezolva cazul

Ea a mărturisit că stația GPL a fost închisă. "Nu se mai umpleau butelii. Nu mai opreau mașini ca să bage gaz", a mai declarat femeia.

 

×
Subiecte în articol: explozii crevedia sinistrati
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close