Antena 3 Actualitate Avionul cu care s-a întors delegaţia română din Shanghai a avut probleme la decolare (VIDEO)

Avionul cu care s-a întors delegaţia română din Shanghai a avut probleme la decolare (VIDEO)

01 Aug 2010   •   12:23
Avionul cu care s-a întors delegaţia română din Shanghai a avut probleme la decolare (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3

Probleme pentru avionul care a adus în ţară delegaţia României prezentă la lansarea brandului de ţară de la Shanghai. Aeronava a ratat prima decolare, din cauza repartizării greşite a bagajelor în cală.

Avionul a fost oprit chiar înainte de a se desprinde de la sol. Piloţii au observat că aparatura de bord semnala o problemă, cauzată de aşezarea inadecvată a bagajelor.

Bagajele au fost repoziţionate în cală, iar pasagerii au fost mutaţi pe locurile din faţa aeronavei. În avion erau peste 150 de persoane, printre care Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Gheorghe Zamfir şi membrii delegaţiei oficiale a României. Lipseau doar Elena Udrea şi Teodor Baconschi, care s-au întors mai devreme de la Shanghai.

Avionul a decolat după o întârziere de trei ore. Specialiştii cred că avionul a fost supraîncărcat, problemă întâlnită frecvent la declegaţiile oficiale.

În 1997, aeronava în care se afla preşedintele Emil Constantinescu a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni, din cauze similare.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close