Antena 3 CNN Actualitate Avionul groazei de la Craiova. Pasagerii s-au panicat şi au sărit din aeronavă, susţine o pasageră

Avionul groazei de la Craiova. Pasagerii s-au panicat şi au sărit din aeronavă, susţine o pasageră

Avionul groazei de la Craiova. Pasagerii s-au panicat şi au sărit din aeronavă, susţine o pasageră
Sursa foto: Foto: skyscanner.net
13 Feb 2012   •   13:58
O pasageră a aeronavei Craiova -Timişoara care a ieşit, luni, de pe pistă în momentul în care încerca să decoleze susţine că pasagerii au fost nevoiţi să sară din avion. Oamenii se temeau de o eventuală explozie, pentru că au simţit miros de gaz.

Directorul Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, a declarat în direct la Antena 3 că pasagerii s-au aruncat foarte repede din avion şi că reprezentanţii aeroportului nu au apucat să ajungă cu scara la aeronavă. Când au ajuns la avion, pasagerii se aruncaseră deja în zăpadă, a explicat directorul.

Declaraţii şocante. Unul dintre pasagerii aeronavei, în direct la Antena 3:


Maria Vasilache afirmă că în avion era un miros puternic de gaz, oamenii s-au speriat, iar în momentul în care au fost anunţaţi că avionul nu va mai decola oamenii au decis să sară din avion, nemaiavând răbdare să fie pusă scara.

"Am simţit un miros de gaz, apoi am văzut cum avionul a derapat. Am fost nevoţi să coborâm fără scară şi în acel moment a căzut cineva peste mine. Era zăpada foarte mare, până la brâu", a spus femeia, citată de Mediafax.

Femeia a fost rănită la piciorul drept. La ora transmiterii acestei ştiri aşteaptă în aerogara avionului sosirea unei ambulanţe.

Aeronava cu 48 de călători la bord, care trebuie să plece la Timişoara, a ieşit de pe pistă, luni, pe Aeroportul din Craiova. Avionul a derapat din cauza zăpezii, când încerca să decoleze.

"În momentul în care avionul se pregătea să decoleze, din cauza zăpezii a derapat şi a ieşit de pe pistă, în dreapta. Pasagerii care urmau să plece la Timişoara sunt în siguranţă", declara directorul Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru.
 




 



 





 

×
Subiecte în articol: avion aeronava panica pasageri ninsoare
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close