Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Adrian Cuculis: "Donca nu făcea altceva decât să ia un model infracțional și să îl perpetueze"

Avocatul Adrian Cuculis: "Donca nu făcea altceva decât să ia un model infracțional și să îl perpetueze"

Avocatul Adrian Cuculis a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre cazul lui Călin Donca, milionarul din Brașov, care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat.

de Ioana Mircea    |    21 Sep 2023   •   17:09

Procurorii l-au acuzat pe Călin Donca, milionarul din Brașov, de evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat. Acesta a intrat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Cazul său a fost discutat astăzi de avocatul Adrian Cuculis, în direct la Antena 3 CNN. "Trăim acum în 2023 și cam aici unt business-urile, în zona de criptomonede, în zona de panouri fotovoltaice, în zona de energie.

Eu sunt convins că după mesajul acesta ca a ieșit de la Dorian Popa, și bineînțeles hotărârea instanței, o să mai apară și alții care o să spună în sfera asta piramidală că au fost păcăliți. Nu vă pot da niște nume, dar cunosc cel puțin zece vedete autohtone serioase cu foarte mare impact la public și care au dominat topurile ani de zile, care au fost păcălite, în schema cu criptomonede, și nu mă refer la Donca, mă refer la schema în sine", a spus Adrian Cuculis.

Citește și: Dorian Popa, printre cei păcăliți de Călin Donca, milionarul acuzat de evaziune: "Sunt șocat! Nu răspunde nimeni la telefon"

Tot el susține că Donca ar fi preluat o schemă infracțională și ar fi livrat-o mai departe prietenilor și celor din cercul său de apropiați.

"El nu făcea altceva decât să ia un model infracțional și bineînțeles să îl perpetueze mai departe în cercurile lui de prieteni, dar probabil lucrurile nu se vor opri aici, eu sunt convins că procurorii au pus deja sechestru asigurator și Dorian Popa poate să se constituie alături de ceilalți ca parte civilă și să-și recupereze banii respectivi", a precizat Adrian Cuculis.

×
Subiecte în articol: Adrian Cuculis Călin Donca
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close