Avocata lui Liviu Dragnea, reacție cu privire la decizia CCR: „Tot sistemul ar trebui să se revolte. Am spus de la început că este o execuție politică”

03 Iul 2019   •   17:35
Avocata lui Liviu Dragnea, reacție cu privire la decizia CCR: „Tot sistemul ar trebui să se revolte. Am spus de la început că este o execuție politică” Foto: Facebook/ Liviu Dragnea

Avocata care l-a reprezentat legal pe Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a explicat că va lucra împreună cu fostul judecător CCR Petru Lăzăroiu, pentru găsirea unei soluții, având în vedere decizia CCR de astăzi, cât și fundalul multor decizii juridice curente.

Citește Și CCR: Completurile de trei nespecializate, ilegale. Ce se întâmplă cu dosarul lui Liviu Dragnea

„ Ne vom face foarte bine temele și vom lua o decizie .Tot sistemul ar trebui să se revolte. Nimenu nu ar trebui să stea. Sunt stupefiată, am spus de la bun început că este o execuție politică. Voi lua legătura cu clientul meu să dezbatem problema. Să avem ce este de făcut”, a declarat Flavia Teodosiu pentru Antena 3.

Citește Și Fost judecător CCR: „Nu cred că ţinta a fost băgarea lui Dragnea în puşcărie, ci dispariţia lui de pe scena politică”

 

Parteneri
sati
x close